Fått nycken till lägenheten nu


Bilden blev konstig

Var och hämtade nycken till lgh på lunchen idag och gick upp och tittade med pappa, man såg lite bättre nu hur allt såg ut och så när alla möbler och så var borta!
Behövs målas om i sovrumet, köket och vardagsrummet - men sånt är bara roligt att hålla på med! Ska tillbaka i efterm och då ska jag fota lite och lägga upp!

Bättre humör

Sov några timmar och vaknade upp på bättre humör. Umgåts lite med pappa och pratat lite om möbler, lgh och så.
På lördag ska vi ta bussen till Limmared och återbruket där. Annars har jag precis ätit lite kvällsmat och nu blir det Tv och datorn tills sängen väntar.

Imorgon får jag antagligen nycklarna om inget gått fel eller nått, spännande! Blir nog svårt att somna ikväll...


bild på mig från lör

Dåligt Humör!

Vill bara krypa ner till sängs och inte gå upp förens allt känns bättre igen. Blev på dåligt humör igår kväll pga en idiot som jag egentligen inte ska slösa tid på.
Det dåliga humöret har jag kvar i dag med.. försöker vara posetiv och lite glad iaf! Men orkar fan inte med nått idag.

Idag var jag hos soc också och hade möte, det hjälpte inte direkt mot mitt dåliga humör haha! Funderar faktiskt på att få tag på två eller tre jobb att jobba, bara betala hyran, räkningar och sen leva jävligt snålt - blir ju ingen skillnad ändå om man jämför soc bidrag och lön från olika små jobb

Nu ska jag krypa till sängs, kanske kommer upp imorgon igen!





God Natt - Bra dag


Åt skitgod kvällsmat, stack upp till rickard kollade på Tv och tjötade, kom hem vid 21.00 igen och har sen dess kollat på mera Tv och ätit lite godis.

Snart blir det en varm dusch innan jag kryper till sängs ♥

Idag & Igår

Heej ♥

Hela 3 låg ju nere igår, så kunnde inte blogga :( Idag har jag varit och skrivit på kontraktet på min lägenhet, imorgon ska jag till soc och ansöka om pengar till möbler och så och på fredag alltså två dagar får jag nycklarna :D
Känns fortfarande lite overkligt att jag har lägenhet men roligt kommer det bli med allt fix och så innan man flyttar in och så klart att ha en egen lägenhet :D

Har packat lite idag med, ska fortsätta med det snart också, annars blir dagen lugnt, äta kvällsmat, kolla på Tv och så.
Köpte även igår på secondhand butiken Kylskåps poesi och ett fint fat att ha ljus på.

Vi hörs ♥


Tisdag - Busy day

Hej ♥

Segt att somna igår kväll så sov fram tills 11.00 idag, upp och duschade, klädde på mig. Ringde till min hyresvärd, ska antagligen få skriva på kontraktet på lägenheten imorgon :) går undan nu...

Om en timme ska jag ta en promenad ner till biblioteket och träffa min jobb coatch, får se vad det är för nått! Möte med min ekonomi handläggare med kanske efter 14.00 och senare på kvällen blir det secondhand affären med pappa och kika!

Blir en bra dag detta!


bild från lördags


Depp & Glad



Har väntat på att flytta till egen lägenhet ganska länge ändå, kommer bli jättekul, kommer växa som person och massa annat posetivt!
Men fan vad ledsen jag har varit på kvällarna nu.. gråter nästan! Vill flytta, känner mig redo och allt kommer gå bra, pappa kommer bo 5 minuter ifrån haha! Men känns så vemodigt ändå, kommer sakna pappa, mitt rum och livet jag left och lever i nu
Tror jag faktiskt kommer gråta dom första veckorna i den nya lägenheten. När jag ser det tomma fönstret, inser jag mera att mitt rum snart kommer vara halft tomt och att jag verkligen ska flytta!

Glad & förväntansfull men också ledsen =/

Packande & lugn kväll

Hej denna kväll ♥

Träffade Sonja vid 16.00 vi tog en fika och pratade lite om lgh och så :) fick även fina badrumshanddukar! Här hemma har jag packat och börjat röja ut ur mitt rum, resten tar jag imorgon och dom resterande dagarna!

Nu ikväll blir det lugnt framför Tv innan sängen väntar.


Varm pinini - så jävla gott, det fick bli min fika!

Måndag - Om lägenheten

Hej Hej ♥

Får nycklarna till lgh på fredag :D Ska måla om och köpa möbler innan jag flyttar in på riktigt, men att få nycklar är iaf bra! Så i helgen kommer jag och pappa hålla oss sysselsatta med att måla, men sånt är bara kul =)

Under veckan får jag städa, tvätta det sista, packa lite och så :) Just nu känns det jätteroligt att flytta hemifrån, lite vemodigt men fan vad kul och jag har väntat länge på detta! :D

Ska ta lite för och efter bilder och lägga upp också... ♥

Niceville



Kom hem för ett tag sen, var nere vid bion här i tranemo och kollade på filmen Niceville - handlar om raskulturen på 60 talet, bra var den! :)

Tidigare idag var jag och kikade på lgh med pappa, skitfin var den, jättefin uttsikt med :) kommer trivas där! Blir nu lugnt fram tills sängen.

Kvällen Igår

Ush vad jag egentligen inte gillar krogen, lägga pengar på onödiga saker, fulla människor, må dåligt dagen efter, nån gång då och då kanske men nu har jag blivit lite anti krogen och mer för hemmafester... rökte inte ens igår brukar alltid göra det, blev inte ens full, men det är ju bra!

Kvällen igår var väl iaf bra :) Tog en tidig buss in, käka på donken, gick till Tonic och träffade några där, gick vidare till Franks sportbar men hängde på Tonic tills vi åkte hem.
Skulle dra till någon efterfest med, men blev inte så! Rätt skönt ändå! Blev inte så många bilder heller!

Idag ska jag på lgh visning :D och bio på kvällen med Ulrika, mys :)


jag & emma


vi tre - linn, emma & jag

Nu kör vi!

Klänningen jag köpte på secondhand för två veckor sen passar pefekt som partyklänning :D Enkelt men snyggt! Håller på att fixa ordning mig, sminka, platta håret och allt sånt! Sätta på lite musik också och tagga!

Möter upp Emma och Linn vid bussen och kanske Malin inne i borås, så det blir en girls night out =) Ska ha roligt ikväll och dricka lagom haha!


outfiten för ikväll

Shopping & Mat i ugn

Heej Heej ♥

Hemsk natt, massa mardrömmar, ush! :( Gick upp vid 09.00 klädde på mig lite snabbt och promenerade bort till secondhand affären med pappa, hem snabbt igen och sen till Ica för att köpa mat - blir idag färskfylld paprika med massa grönsaker till och potatis, mumma :D

Efter maten ska vi ner till källaren kika och se om vi kan hitta någon jag kan ta med till den nya lgh :) Sen blir det nog nästan att duscha, fixa ordning sig och så, bussen går 18.50 mot borås =D


en tröja - pappa i bakgrunden som lagar mat



fina ljuslykter

Fredag Mys

Sitter i min säng, mumsar på lite godis och lyssnar på när min grannes har fest och hans dåliga musik haha! Blev ingen bio idag, blir söndag ist :) men har det rätt mysigt ändå! :) Snackar med Linn på FB och planerar lite för morgon dagen, kommer bli kul :)

På söndag ska jag till lgh och kika, har ingen aning vad jag kommer få se.. liten 2a kan ju menas som vad som helst hehe men ska bli spännande, pappa följer med mig!


mums



Solig Fredag

Precis kommit hem, träffade Emma k en snabbis käkade lunch och tjötade, alltid kul ♥ Imorgon taggar vi krogen också! :D
Idag kanske det blir bio också med Ulrika :) Annars lugnt, men kommer inte städa eller tvätta gjort det två dar i rad nu haha så det får räcka nu över helgen iaf ;)

Lgh får jag nog se på måndag, spännande! Ska ringa dit lite senare idag... måste vänta tills pappa kommer hem, inga pengar på min mobil och behöver lite stöd gillar INTE att ringa folk =/


fotograf - jag



Det som gör ont

Det som gör ont är inte att DU gjorde slut, egentligen inte! Klart man har tänkt på vad vi skulle vara och hur det skulle bli om det inte är som det är.
Jag vet inte varför jag stannade kvar i 6 mån som i alla fall 4 månader som beståd av tårar, saknad, svek, ilska och hopp.. vad tänkte jag egentligen!? Haha att du skulle bli nykter och att vi skulle börja ett liv tsm... ung & naiv, dum också!

Fast egentligen inte, det är väl inte fel att hoppas men dumt att hoppas på något hopplöst. Nä det som gör ondast är att du inte är man nog att be om ursäkt och stå för vad du gjort mot mig under ett halvårs tid... fattar om det är svårt, när man inte ens själv insett att man är alkolist men iners inne fattar du och efter allt förtjänar jag i alla fall ett uppriktigt och ärligt förlåt!

Det borde varit jag inte du.

En liten update

Inte hört något om lgh än, hyresvärden skulle mejla iväg uppgifter och så till Sonja men inte gjort det.. Sonja ska ringa till han och även jag och höra! Den är iaf min eftersom jag står 1a på den så ingen fara på det sättet :)

Blir inget komvux efter jul. Hade tänkt läsa i u-hamn men bor ju inte där så då får man inte läsa där heller, så det blir i Tranemo men efter sommaren nästa år då! Men det blir bra det också!

Snart kommer pappa hem och då blir det middag som jag får bestämma eftersom jag fyller år och tårta på kvällen :) har idag också hunnit med att tvätta, städa och vila, var såå trött kanske sovit för mkt!

Ha det bra ♥




Grattis till mig!



Idag fyller jag 19 år.. blir bara äldre och äldre haha men det kommer bli en mysig dag! Har redan fått lite grattis hälsningar på sms och FB.
Ikväll blir det tårta =) och på fredag är jag bortbjuden på Bio och lördag utgång till Borås för lite mer firande =D


Skramlat ihop lite



Skramlat ihop lite saker med hjälp av pappa till den nya lgh :D alltid bra att få grejer liksom =) Ska snart ner till Ica och handla lite, sen blir det en lung kväll framför Tv innan sängen väntar! Imorgon fyller jag 19 hihi

Lunch på kinakrog, secohandshopping & fika

Mysig dag, trots regnet :D Vi tog och käkade lunch buffe på kinakrogen, god mat där! Efter gick vi till secondhand butiken och kikade lite, hittade två snygga vaser att ha i lgh och en snygg väska, sist promenerade vi bort till fiket i regnet och fikade.

Kom hem för ett tag sen och tänkte tvätta men tvättmedlet var slut så får göra det senare idag istället, har även fixat flyttkartonger! Vill flytta nu nu nu.. men det kmr gå fort :D


skitsnygga ju!


också skitsnygg

Sovmorgon



Tog en liten sovmorgon idag och sov till halv 10, rätt skönt :) Nu äter jag en sen frukost och kollar på Tv, dagen idag kommer bli lugn.
Halv 1 ska jag träffa Ulrika och fika på ica :) vädret är inte jättekul, gått och regn i luften!

Vill att det ska vara Onsdag med, haha fyller år imorgon med typ glömt bort det haha! Men imorgon får jag kanske se lgh... kan knappt vänta och se hur den ser ut :D

Inte riktigt som planerat men bra ändå!

Okej.. nu blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det blir bra ändå! :D Lägenheten jag var och tittade på med Sonja var lite för dyr och så var det kallhyra.. något vi inte visste om men står etta på en billig 2a så tar den ist :D

På onsdag får jag veta lite mera och får och kika på den tror jag.. detta blir bra oavsett :D Har precis ätit lite god mat och nu blir det lugnt fram tills sängen väntar.
Lär väl kika igenom alla inredningshemsidor & allt sånt hehe... inom två veckor bor jag själv..HJÄLP! kanske ska skaffa en hushållerska eller nått ;)




Detta har jag väntat länge på


Denna dag har jag väntat länge på! Pratade precis med vaktmästaren för min nya lägenhet och hon sa att jag hade fått lägenheten.
En jättefin 1a med altan, tvättmaskin och torktumlare i lgh och rätt så nära ner till centrum och så, om två veckor flyttar jag! Shit alltså lämna mitt gamla flickrum, lägenheten jag växt upp i och området... ett stort steg i mitt liv MEN vill flytta, känner mig redo och det kmr bli sååå bra :D


God Morgon




Sitter och kollar på Vakna med the voice, har käkat lite frulle också! Idag får jag förhoppningsvis veta mera om lägenheten och så :D ska kontakta Sonja lite senare idag... fan vad glad jag skulle bli om lägenheten blir min! :D

Idag ska jag annars hinna med att tvätta lite och röja upp i mitt rum eftersom jag inte gjorde det i helgen...


Ja typ såhär


Glad Söndag

Jag har fått ett hjärta av Ola Salo hihi made my morning! :D ♥

Annars då, Vaknade för en stund sen, kommer bli en lugn dag är ju trots allt söndag.. städa, tvätta, göra hemmagjord pizza, Tv på kvällen & datorn.

Vill att det ska bli måndag! Så jag kan få veta mera om lägenheten och så :D känns helt sjukt att kanske snart bo i egen lya.. men så skönt och kmr bli såå kul :D Jag kommer klara det!


Alltid lika kul att handla


klar för vinten! - 60 kr


linne/ klänning, passar fint ngn partynatt - 25 kr


tidig födelsedags present från pappa, skitsnygga!

God Morgon - Lördag

Skulle bara vila i två timmar men glömde att ställa kl så jag vaknade halv 10 och sen kunde jag inte somna om, haha! får sluta med att vila, blir ju bara så att jag är uppe extremt tidigt som nu!

Blir lite frulle om en stund. Annars blir det nog en lugn lördag, städa upp i mitt rum, tvätta, hänga upp tvätt, följer nog med pappa till secondhand butiken senare idag om han ska dit!

Och ikväll får jag ta mitt mys framför Tv eftersom jag somnade ifrån det haha! Ha en bra dag ♥


Hahahah


Vet att man inte ska hoppas på för mycket

Men! Fan vad jävla glad jag skulle bli om denna underbara lägenhet med altan, tvättmaskin/torktumlare och öppen planlösning blir min!!! åh för en gång skull kan väl något gå som jag vill ;D gud om du finns så måste du nu lyssna på mig! ;)

Annars idag så har jag hängt upp tvätt, tvättat och ska slänga in en till tvätt, ska om en stund ner till socialen, väntar på ett mejl som jag hoppas att jag får idag ang rätt adress till min komvux ansökan så jag kan skicka iväg den med :D

Ikväll ska jag göra hemmagjord pizza, köpa en en påse godis och sätta mig framför dumburken och datorn, tycker jag är värd det! Efter 6 timmars sömn ikväll när jag nog också somna tidigt ;P


en bild på mig som togs två veckor sen...

Sanna Ord

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne


God Morgon!

Hej ♥

Då var det fredag, veckorna går fort! Idag ska jag forsätta med att röja upp mina kläder, tvätta, ringa på två st lägenheter, ner till soc och skicka iväg ansökan till komvux om jag fått mitt personbevis.

Sen får jag ta det lungt! Har faktiskt inte druckigt coca cola på en vecka och slutat äta godis på veckodagarna.. får se om jag köper hem något ikväll. Hade tänk kolla på Criminal Minds avsnitt och kanske någon film!

Nu blir det musik & frulle, är hungrig!

15 September



God Morgon!

Får sluta med att gå och lägga mig vid 19.00 haha! Vaknade 01.00 av ett sms och sen har jag inte kunnat somna om, så nu har jag gått upp och börjat städa lite :)

Idag är det en sån dag som kommer bli effektiv! Hade tänkt tvätta, damsuga, gå ner till soc och skriva på ett papper så jag får mina pengar i okt, redovisa mina jobb. Jag hoppas jag får mitt personbevis idag med så jag kan skicka iväg min ansökan till komvux! :D

Nu tillbaka till klädhögen och rensningen! :)



Uppe med tuppen



Känns helt sjukt att tänka att jag fyller 19 år om 7 dagar, känns verkligen inte som att min födelsedag snart är här haha! Lär iaf inte bli något specielt, inte ens säker att folk kommer komma ihåg haha.

Riktigt höst väder ute, blåser & regnar så nu är hösten här på riktigt :D mysigt ändå! Kommer bli en lugn dag, AF möte kl 14.00 ringa till skatteverket och röja upp lite i mitt rum.

Nu blir det musik, innan duschen och kanske lite frulle väntar!

You get so silly when your lonley

God Morgon ♥

Här började min dag kl 03.00 då min kropp kände att den inte ville sova längre! Har röjt upp lite i mitt rum och lyssnat på musik.

Snart ska jag käka lite frulle framför Tv, ta en dusch, rota igenom min enorma klädhög och klä på mig, ska även ringa skatteverket ang personbevis, de ni ;)



lilla jag

Snart Klart!

Hej Hej ♥

Började städa och flytta mina möbler runt om i rummet vid 07.00 på morgonen ungefär haha har tagit lite pauser och kollat på 11 september nyheter på Tv och käkat!

Sjävla ommöbleringen är klar... nu ska allt tillbaka också, plancher upp på vägarna, damma och torka... är trött.. har ju som sagt inte sovit i natt ;) men lär sova som en liten prinsessa inatt efter allt kånkande och städande!

Kan visa bilder senare någon dag på hur det ser ut, om ni vill ;D


random bild - jag på frizon

Nattuggla



Varit vaken hela natten igen, men ska inte gå och lägga mig! Sov till halv 4 igår haha så mina planer förstördes... men inte idag icke!
Idag ska jag städa & möblera om rummet! :)

Inatt har jag kollat på Tv, snackat med fidde på msn, lyssnat på musik och ätit godis, kvällen/natten har som vanligt bara rusat förbi... nu blir det en varm dusch och kanske lite frulle innan jag börjar städa!

Du inte jag

Efter allt så får du inte lämna mig såhär
Efter allt du gjort mot mig
Alla tårar så gör du så här
Jag borde ha lämnat dig för länge sen
Det borde varit jag inte du som lämnade
Jag har aldrig fått min röst hörd
Bara varit snäll och sagt förlåt
Fast bollen alltid låg hos dig
Förlåt för vad
För jag stod vid din sida för jag älskade dig
För jag trodde på dig och på oss
Och efter att är det du som lämnar



Önskar att vi inte bytt ut ett ända ord

Det är inte okej. Inte efter allt du gjort mot mig. Hur många gånger under det halvåret vi kännde varandra sa du förlåt, En gång. Vem var det som försökte, Jag inte du.

Du kanske haft dina problem men vem fan stannade kvar och kämpade!? Vem fan var det som fick ta allt... jag!? Va fan har du att säga egentligen!?
Du förtjännar inte mig, inte efter allt som jag försökte, jag gjorde allt för dig men va fan gjorde du för mig? absolut ingeting... ingenting under 6 månader!!!

Jag hade inte behövt lärt känna dig för det förändrar ingenting! hade bara sluppit detta nu... Du är en jävla lögnare och feg!


En bra fredag



Trodde att jag skulle till AF idag kl 15.00 men det var nästa vecka hehe så jag kunde sova läänge idag med :D Gick väl upp vid 16.00 tiden, duschad, klädde på mig och nu har jag precis käkat lite mat.

Senare idag ska jag gå till Ica med min bror och handla lite gott till kvällens Criminal Minds avsnitt.. som är mitt favorit program :D
dagen annars kommer bli lugn, musik och lite så! :)


Efter Allt

Efter allt som jag gick igenom med dig så vill jag fortfarande vara med dig, iaf med den killen som jag lärde känna den som var snäll, lugn, rolig.
Du får inte bara lämmna mig så här efter allt, jag har inte fått säga mitt än! Spelar nog ingen roll ändå vad jag säger men att gå runt med dessa tankar tar kål på mig vill gråta ut, vill att du ska se hur mycket du har sårart mig, vill att du ska veta hur jag tänker och mår

Inte för att du bryr dig eller att det kommer spela någon roll för dig, men för mig gör det det!


God Natt



Sitter i köket och kollar på ett avsnitt av Criminal Minds, känner mig trött nästan så trött att jag funderar på att gå och sova nu...
Imorgon ska jag till AF, skriva ut papper till komvux och skicka iväg dom! Fredag imorn med :D då blir det fredags mys....
Varit en bra dag och jag mått bra! =)

God natt ♥

Won´t be long



Våldtar replay button på The hives låt won´t be long den är så jävla bra! :D
Annars så sov jag till 15.00, duschat och klätt på mig. Ska följa med pappa till affären lite senare idag och handla.. kanske köper hem något till mig också.

Kommer bli en lugn dag (nähä) kanske röja upp lite i mitt rum, Tv på kvällen och såklart Criminal minds, vad annars haha!

Nytt Försök



Idag mår jag bättre och jag ska göra ett nytt försök till att inte sova bort hela dagen och få gjort grejer som behövs göra! :)
Kollar på Criminal minds, sen blir det en varm dusch & sen sängen, känner mig faktist lite trött.. så det ser bra ut ;)

God natt ♥

Ingen sömn



Konstigt nog har jag inte känt mig trött denna natt, så har inte sovit! har försökt men inte kunnat... natten har gått fort ändå på något konstigt sätt.
Idag ska jag på möte hos AF, skicka iväg ansökan till komvux och ner till klädstället och kika efter den där billiga vinter jackan jag såg på marknaden och se om det var något att ha!

Frukost om en stund, fixa ordning mig och allt sånt med! :) just nu ösregnar det ute.. hej hösten på riktigt!

00.06

Då var det bestämmt att den 16 sep åker jag till gbg med emma k och kollar på Håkan hellström som spelar på lisse, bella som vi lärde känna på the ark konsären följer också med, kul :D

Fick precis veta att MCR trummisen blivit sparkad från bandet och att dom skaffat en ny, blev lite chockad att han hade stulit och därför blivit sparkad... tråkigt! :( hoppas den nya är bättre iaf ;)

Kollar på Criminal minds efter blir det sängen! Upp tidigt... saker att göra imorgon! :)

God natt ♥


håkan





Hello Tisdag

Heej ♥

Riktigt höstligt ute (om jag ska börja prata som maria montazami) grått, blåser och det lär bli regn framot kvällen, riktigt mys väder!
Behöver jag ens säga att jag sov länge idag med, tror ni vet nu att jag är rätt så hopplös på att gå upp tidigt! Imorgon har jag möte med AF så då måste jag gå upp... ska då också passa på att få andra saker gjorde, när man ändå är uppe liksom ;)

Snart ska jag göra ordning lite käk, sen kommer det bli lugnt! Tv tittande, datorn och nana sängen vid 02.00 som senast....


Hej Måndag

Heej ♥

Sov fram tills kl 15.00, duschade & fixade ordning mig och gick ner till socialen där jag hade ett möte med min socialsekreterade, har nu även bytt socialsekreterare, min femte socialsekreterare haha!

På vägen hem träffade jag pappa och följde med han till Ica och handlade, blev hamburgare med bröd, gott det! Nu kollar jag på lite Tv och sitter vid datorn

Senare ikväll blir det Criminal Minds avsnitt & sen sängen, är trött redan nu!


Jag

Söndag



Varit en lung dag.
Vaknade upp vid 13.00, suttit vid facebook, duschat, käkat kebabtallrik, kollat på tv, suttit vid datorn, druckigt coca cola.
Inte trött så ska gå in i mitt rum och sätta på lite musik innan sängen väntar, tar kanske en varm dusch också! Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och göra lite nytta!


Marknad & Spontan besök på krogen

Igår var det marknad här och jag gick på den tsm med Emma, vi gick runt och kikade, gick in i olika butiker, kollade in loppisen och käkade sen lunch på Pangea.

Vi hade köpt en massa öl och cider som vi hade tänkt dricka under dagen/kvällen, det var dans i parkudden som vi hade tänkt gå på först men vi ångrade oss. Satt och drack lite vid parkudden innan dansen började då, gick till lågstadiet lekte lite och snackade vi skulle hem till Rickard vid 18.00 och vi väntade och väntade på han men sen så orkade vi inte vänta mera, det blev senare och Rickard skulle vidare till Sigges så vi bestämde att åka till borås, lite spontant sådär!

Vi väntade en timme på bussen och kom fram vid 21.00 vi hängde på Tonic tog en dricka på torget och kollade in Whisers men där var det lång kö så vi gick tillbaka till Tonic där vi var tills bussen gick hem vid 02.00, det var fullt med folk, bra musik och bra stämning!
Roligt att bli uppskattad av killar med... höjer ens självförtroende pytte lite iaf ;) Grymt kul hade vi iaf ♥ träffade även Gurkan från Big brother hehe


på pangea


Jag & emma


Gurkan & jag


Mer död än levande

Heej

Vi spontan åkte in till borås igår kväll och gick på krogen, nu är man bakis med huvudvärk! Skriver senare då man är käkat, gjort sig fräsch, hämtat ölen som vi gömde igår och sådär haha


Min kväll igår & nutid

Istället för att vara hemma följde jag med emma upp till stallet där även tess var, vi hälsade mest på hästarna, en av dom nya hästarna rymmde till och med lite kul faktiskt haha! hon kom sen till rätta i sin hage...

Kom hem vid 21.00 och ville då sätta mig vid datorn men mitt comviq ville inte funka.. nu har jag vårat gammla 3 och det funkar!
Har varit vaken hela natten, försökt få igång internet, lyssnat på musik och druckit en halv cider...

Om några timmar blir det loppis, marknad och fest på kvällen med Emma F, ska bli grymt kul :D innan dess så ska jag ducsha, klä på mig och så! kameran är såklart med ;)


jag


Lugn Fredag

Ger upp om killar, fokusera istället på mig själv och min framtid, killar är idioter, funderar på att köpa en katt när jag flyttar hemifrån kanske bli nunna också när jag ändå är i farten haha!

Kommer bli en lugn dag, sov sent idag med, ätit lite mat och umgås med pappa. Mer än så lär inte hända idag... Imorgon är det marknad och så här och det ska jag gå på och så, skönt att komma ut lite och göra nått, nu när man har pengar också :)







Depp känsla

Har kännt mig ganska så deppig nu i några kvällar, vet inte om det har med att göra att jag har mens eller att jag faktiskt känner mig ganska så ensam, specielt på kvällarna! dagarna blir så enformade nu när man bara går hemma och gör ju inget vettit direkt!

Har suttit vid Tv sen 21.00 kollat på olika Tv program, pratat med lite folk över MSN, och ätit en massa gott, som jag egentligen inte borde göra haha sista onyttigheterna jag äter på ett tag så får väl unna mig ;)

Natten blir lugn, Tv, musik, MSN kanske - ska i alla fall inte sova bort hela dagen imorn!


lilla jag för ett tag sen




Nu är det höst

Heej ♥

Nu sov jag så där länge igen... hade en knäpp dröm om bengtforss, finns det ens ett ställe som heter så? haha Pappa är iväg till Ica och handlar lite mat.
Vill ha en myskväll idag med en massa gottt framför Tv... sista myset innan jag börjar träna på gym, fick mina pengar i natt så snart blir det gymet, men det ska bli kul :)

Hösten är här nu med, men jag tycket inte det gör så mycket, bara mysigt ju :D


jag

RSS 2.0