Marknad & Spontan besök på krogen

Igår var det marknad här och jag gick på den tsm med Emma, vi gick runt och kikade, gick in i olika butiker, kollade in loppisen och käkade sen lunch på Pangea.

Vi hade köpt en massa öl och cider som vi hade tänkt dricka under dagen/kvällen, det var dans i parkudden som vi hade tänkt gå på först men vi ångrade oss. Satt och drack lite vid parkudden innan dansen började då, gick till lågstadiet lekte lite och snackade vi skulle hem till Rickard vid 18.00 och vi väntade och väntade på han men sen så orkade vi inte vänta mera, det blev senare och Rickard skulle vidare till Sigges så vi bestämde att åka till borås, lite spontant sådär!

Vi väntade en timme på bussen och kom fram vid 21.00 vi hängde på Tonic tog en dricka på torget och kollade in Whisers men där var det lång kö så vi gick tillbaka till Tonic där vi var tills bussen gick hem vid 02.00, det var fullt med folk, bra musik och bra stämning!
Roligt att bli uppskattad av killar med... höjer ens självförtroende pytte lite iaf ;) Grymt kul hade vi iaf ♥ träffade även Gurkan från Big brother hehe


på pangea


Jag & emma


Gurkan & jag


Kommentarer
Postat av: Mattias

Nästa gång du drar på krogen så fåru se till att roa dig för oss båda:D

2011-09-04 @ 21:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0