Det var inte igår



Sitter och kollar på Beck, kommer ihåg när man var 11 - 12 år varje söndag satt man och kollade på Beck skittrött sen på måndag morgon, men det var det värt hehe, Beck var anledningen till att jag vill bli polis med hehe :)
Min helg har annars varit lugn... packat, städat, burit upp grejer till lägenheten, varit vid secondhand butiken - I måndags var jag på Ikea och köpte möbler, varit på secondhand butiken och sökt massor av jobb...

Snart blir det sängen ♥

Wohooo



Idag 21.00 på 5an börjar äntligen nya avsnitt av Criminal Minds, mitt liv är helt igen :D Köpa hem snacks & chocklad, muma :D

Inget gym idag, ska strax kika på möbler hemma hos Alicia, sen till lägenheten och städa lite och sen bara softa!

Lite tankar

Efter allt så vill jag inte att du ska le
Efter allt tar det emot att se att du klarat dig så bra
Jag vill inte att du ska ha det bra
Jag vill att du ska lida lika mycket som jag gjorde under ett halvårs tid
Varför har jag alla dessa känslor, när du inte har några
Varför ska jag gråta, när du inte gör det
Du förtjänar inte att ha det så bra
Ingen ånger och inget förlåt, som om jag inte betyde nått


18.58

Hej ♥

Blir som en stirrig fjortis & över glad med massa energi när jag gillar någon... MÅSTE lära mig att bli lugn och ANDAS hahaha ♥

Börjat tröttna lite på att blogga... måste fixa en snygg bloggdesign, någon som vill hjälpa mig med en!? realtivt billigt pris med!

Drar mig en sväng till Ica i mörkret och köpa godis & sen bänka mig framför CSI och datorn... Ha det ♥


gammal bild

Söndag

Febrig & trött!

Käkat pizza med papsen idag, slöat framför Tven och datorn och så har det sett ut denna helg! Inget fix med lgh.. pappa tagit lite ledigt.. med all rätt! han har varit uppe och målat varje kväll och tidiga mornar på helgerna!

Under veckan har jag och emma varit och simmat, 10 längder och badade bubbelpool :) träffat en väldig trevlig jobbcoatch! ska börja söka praktikplatser på demenboende, vårdcentralen, sjukhus mm, hoppas jag får plats någon stans bara...!!

Händer denna vecka.. sista städningen & målningen i lgh, träna med emma, möte med soc, köpa möbler antagligen.. får också se till att det händer ngt i helgen ;)

Ska försöka sova snart, blir en varm dusch med!


saknar balen - jag & emil

Macka i magen & snart dra iväg

Hej Hej ♥

Vaknade av att min jobb coatch ringde, som sagt gillar inte att bli väkt på det sättet haha men får väl skylla mig själv som sover så länge!!!

Har nu iaf duschat, klätt på mig, sminkat mig och ätit sen frulle.15.00 ska jag ner till bibblan där coatchen sitter och så ska vi ha ett snabbt möte.. trodde det var fredag när jag pratade med henne så sa att jag hade ett annat möte vid 16 haha men har jag ju inte eftersom det är trosdag :P men men!

Sen ikväll blir det lgh, måla dörren, fixa till små grejs och städa lite mera, kvällsmat & sen Tv häng... tror jag börjat gilla någon med hihi ♥

Pinsam morgon men en bra dag ändå!

Heej ♥

Idag har det inte hänt så mkt.. vaknade vid 12 av att det ringde på dörren, tänkte att det var pappa som hade glömt nycklarna igen så jag klädde på mig en lite längre tröja och gick ut.. men lite pinsamt så var det min hyresvärd som skulle fixa låset haha snacka om pinsamt!!! :P med mitt morgonruffs och allt haha xd

gick och la mig igen och sov fram tills 14, lyssnade på musik, duschade, klädde på mig, målade klart det sista i lgh och städade lite, till Ica och handla, käkat kvällsmat och sen har det blivit datorn & Tven...

Snart blir det en varm dusch & sen sängen ♥


bild från lördags

Göra Lite Nytta!

God morgon ♥

annorlunda morgon, inte varje dag man vaknar upp till ett sms som gör en lite förvånad, lite besviken men mest skrattretande! eftersom jag är mer mogen av mig kommer jag inte göra något tillbaka!

Idag ska jag verkligen ta tag i städning & röj, helst innan pappa kommer hem från jobbet, för då blir det ju målning i lgh som blir klart idag :D
slänga allt som inte ska med, lägga kläder, nallar, andra grejs i lådor och plastsäckar, så har jag det klart! har ju en del att gå egenom, om man säger så!


några veckor gammal bild, men ser ungefär lika dant ut :S

01.25 - God natt

Nu är adress ändringen offciel.. nu bor jag inte längre på lidhammar utan på järnvägsgatan... sjukt! haha jag ska verkligen flytta till eget! inte riktigt fattat det än, måste nog flytta in på riktigt och sen bo där några veckor innan jag verkligen fattar :)
Lgh blir iaf hur mysig som helst efter ommålningen och allt! =)

Blev en slö dag idag med, sov till 14, varit i lgh och målat, handlat på ica, kollat på Tv & datorn.. ska strax krypa till sängs, imorn hade jag tänkt göra nytta! Måste ta tag i rensningen nu - vad som ska med till lgh och inte bland alla mina papper och små grejs... så slipper jag göra det sen, bra att få det gjort! =)


lilla jag - förra veckan

Natti Natti

Heej ♥

Haft en bra slö dag :) Tv tittande, varit i lgh två gånger med pappa och målat, käkat frukt, varit vid ica och handlat och lite så!

Såg att jag har fått min postlåda med :D det var jag ju tvungen att fota så klart.. ska bara ta bort "ej reklam" lappen tkr om reklam ju! ;P hade fått min första post med ;D




Dagen, kvällen & natten igår

Vi drog till gymmet vid 14 och gymmade till 15, åkte till willys handlade lite onyttigheter & sen hem till emmas hus i tmo satte oss vid datorn med våra godispåsar och cider.

Snackade med folk över skype, fb, flummade, skrattade, lyssnade på musik och lite andra galna saker som jag inte tar upp här hahaha!
Min bror kom över en stund med på natten och två killkompisar kan man säga haha!

Roligt hade jag iaf :D kom hem vid 03.00 trött, bums i säng!

blandade bilder från igår






Hallå Hallå

Tjeeena Tjeeena!

Pappa står och lagar ordning kycklinglever till lunch, ush fy blä! :( halv 3 drar jag och emma iväg och gymmar =) sen blir det hem till henne och hennes 11 xcider haha ;)

Varit i lgh idag och målat, snart klart med målningen iaf! Var även på secondhandbutiken och köpte eller pappa köpte åt mig ;) tallrikar, stekpanna, underlag mm.

Tar med kameran senare idag... ♥


pappa förstörde mitt badrumsskåp - i torsdags =/

Återkommer


Konstig film & lugn kväll

Go Kväll ♥

Sitter och kollar på en konstig rysar film på tven som heter "The mist" dricker oboy & snackar med fidde över msn.. ja nu blev filmen ännu konstigare hahah!

fått mina pengar till möbler med, så jag och pappa har suttit inne på ikeas hemsida och kollat upp dom möbler jag ska köpa och så =)
lägenheten kommer bli super :D

Sängen tidigt ikväll, ska upp vid 10.00 och gymma med emma. Tar en varm dusch innan jag kryper till sängs


God Morgon - Onsdag

Hallå ♥

Sov tills 12, duschade & fixade mig, snackat lite med pappa och nu blir det lugnt med musik tills kl 15 då jag möter upp Ulrika, ska visa henne lgh :D

Hem en stund sen upp till lgh igen när pappa kommer hem och fortsätta måla - nu är det bara elementena och dörrposterna i sovrum och kök, sen är dom rummen klara! imorgon börjar vi med badrummet & flyttar upp grejer...

Sen kvällsmat idag igen & inget gym och softläge vid Tven på kvällen!


bild från igår

Babbel Babbel

Inget kuligt att skriva men vill blogga ändå :D det är väl det man har en blogg till eller? ;) haha

Inget gym idag, vet inte om det är jag riktigt! Visst kan jag gå iväg och simma, promenera, cykla men inte gym direkt, men nu får jag köra denna månad iaf!
MEN vill inte gå ner i vik.. är fan nöjd med hur jag ser ut :D okej mullig är jag, lite och ta på men vem fan bryr sig egentligen!? så länge jag trivs med min kropp som jag gör iaf väldigt ofta så gör det väl inget om jag har lite extra.. men träna kan man ju göra ändå för det är bra för en!

Varit i lgh idag med pappsen och målat, varit vid ica och handlat, lagat ordning och käkat spagetti och kötfärsssås och kollat på tv... sista sesongen av desperata hemmafruar får man ju inte missa!!

Vill inte sova, känner mig lite ensam och depp så det blir musik, är inte ens trött!


jag idag

Blä dag

Heej ♥

Idag tog jag en sovmorgon, kännde att jag behövde det! Gick upp vid 13, duchat & klätt på mig - sitter i en av mina fina tröjer jag köpt på gina tricot - bra butik det där!

Känner mig lite blä.. ingen lust till nått men ändå rastlös. Inget gym idag - måla i lgh med pappa och tar sen en promenad ist, behöver renska skallen med och det gör jag bäst ute i friska luften!

Ikväll blir det iaf fruktsallad & Desperata hemmafruar ♥


gammal bild

En historisk dag

Precis kommit hem från gymet! Ja jag har varit på gymet för första gången i mitt liv.. känns skönt nu efteråt!
Sprang/gick på rullbandet, cycklade och tränade ben lite - en timme var jag och min kompis på gymet, tror vi kör imorn med :)

hämtade mitt packet från gina tricot med :) kvällen blir lugn framför tven innan sängen väntar, lär somna gott i natt iaf :)


jag & emma


mitt gymkort!

God Morgon - Måndag

Ush vad jag är trött! ändå sov jag tills halv 10... vaknade av att Sonja ringer till mig, gillar inte att bli väkt på det sättet hehe
Upp och duscha & fixa ordning sig 11.00 möttes vi vid min lgh och så visade jag den till henne, hon gillade den! Nu är jag hemma igen och inväntar pappa som snart kommer hem för sin lunch.

Idag ska jag rensa bland mina kläder, papper och saker - slänga det som inte ska med och packa ner det som ska! Även till Ica och hämta ut mitt packet från gina :D


ny tagen ego bild

Målat hela dan

Heej ♥

Varit uppe sen 07.30, 08.00 gick jag och pappa upp till min lägenhet och började måla sovrumet - före var den en grön tapet i halva rummet, resten en vit färg som var smutsig så där inne har vi nu målat helt vitt, så känns rummet större med!

Två timmar tog det, hem en stund, promenerade bort till fyndlagret och köpte färg till köket och målar grejer, hem igen och käka, vila en stund och upp till lägenheten igen och började måla om köket - från mörkt grå till ljusare grå så även det rummet känns lite större.

Nu sitter jag i köket med en påse godis och kommer ta det lugnt innan sängen väntar!


våran egen gjorda målarstång!?


pappa min

För och efterbilder kommer någon dag!

Min Dag

Heej ♥

Upp tidigt och tog bussen till limmared med pappa vid 09.00 och till secondhand butiken, reseverade lite möbler till lgh bla en soffa, spegel och hallbyrå.

Hemma i tranemo gick vi till fyndlagret, kollade på färg vi ska köpa, promenerade bort till en annan mindre secondhand butik här i tranemo, men den hade flyttat hehe

Hemma igen sov jag några timmar, lagade ordning lite käk, visade lgh för min bror och promenerade bort till Ica med pappa och köpte hem lite chocklad, nu kollar jag på tv

Sängen blir det tidigt, imorgon ska vi tillbaka till lgh och börja måla om i sovrumet - bilder på för och efter kommer!

Tyvärr inga bilder från idag

RSS 2.0