Afternoon

Hej Hej :)

Hittade en vit kofta och en t-shirt med tryck i secondhand affären, visar sen :)
Har även lagat ordning mat med pappa, blev kycklig med ris, massor av grönsaker, mums :D tog nyss en varm dusch också...

Vet inte vad jag ska göra framtills ikväll, ska iaf röja upp på rummet och ta ut soperna! vill att tiden ska gå fort så man kan gå och lägga sig! ;)


me

God Morgon

Jag har varit vaken hela natten!

Åt frukost vid 07.00 kollat på Tv och nu har jag precis klätt på mig, ska strax iväg till återbruket med pappa, återbruket är en secondhand affär för er som inte vet, hoppas på att hitta något trevligt plagg! :) Pappa ska vidare till limmared efteåt men jag går hem, har ju ingen cykel :( hemma blir det en dusch och mera Tv :)

Vi hörs under dagen ♥


en fjäril som flög in i mitt rum några dagar sen


Min Kväll

Hej!

Vaknade halv 4 tror jag, tog en snabb dusch, lagade ordning käk, klädde på mig och gick till ica och köpte coca cola, poppade lite popcorn och kollade på filmen Truman show.

Händer inte så mycket mera i natt. Chilla i mitt rum, har ju kvar coca cola ;) får se när det blir sängen, om det blir det alls i natt!

Btw.. bloggtorkan är över ;) Vi höres ♥


Jag igår

Party Night

Vi tog bussen in vid 19.00 kom fram vid 20.00, mötte även upp pontus och min bror innan vi gick till ett gömställe och drack upp våra cider sen vi gick till en pizzeria och tog varsin pommestallrik, förutom min bror som åt spaggeti och kötfärssås.
Efter drog vi till 4 - 5 krogar, inte så mkt roligt folk ute, men ändå en bra kväll! Inte alls lite full som förra gången och det är bra! Vid 3 käkade vi kebab innan vi drog till södra torget, letade efter polisbilar för vi ville hem och inte vänta på bussen i 3 timmar haha men vi gav upp snabbt... istället gick vi till resecentrum, där träffade vi 3 älde män ^^ så med dom åkte vi taxi hem... vi knökade ihop fem där bak haha han som satt i framsätet var polis haha
Kom hem vid 5 och somnade snabbt. Bra kväll ändå! Höjdpunkten var taxin ;)











Food and alkohol in borås

Hej!

Sämst irreterande humör idag :( inte ens musik hjälper! Ska in till borås, käka & krogen, ska bli roligt men bara om mitt dumma humör försvinner haha 19.10 tar vi bussen in.... kameran är med :) inte dricka mkt ikväll....

Ha en bra kväll oavsett vad ni ska göra ♥


En liten uppdatering

Hej Hej!

Typ tredje eller fjädre dagen/natten då jag vaknar mkt tidigt :( jobbigt! Idag kanske det bär av till Borås och till krogen... hoppas verkligen det! Annars idag så ska jag ner till klädstället och kika, snart äta frukost, fixa inför krogen om det blir nått, känner på mig att det blir bra :)

Håller på att få en snygg bloggdesign fixad... måste bara fota nya bilder till headen, så får göra det snart som möjligaste!

Ha det bra så länge ♥


Ny bild

<3


Hemst!

Fan vad hemst det som hänt i norge :( nu handlar inte längre terroism om USA och krig utan om helt vanliga människor, unga människor på ett läger på deras sommarlov, ush :( och om helt vanliga människor på gatorna i Oslo... tänker på vårat grannland ♥


Ny diet

Frukost: Varm macka
Lunch: Några morötter
Middag: Nudlar eller varma koppen soppa
Övrigt: Vatten

Ska hålla på i några veckor och se om det blir någon förändring... ska även powerwalka två gånger om dagen och simma en gång i veckan.

18 Juli

Hej ♥

Saknar bloggandet, hoppas att jag snart kan få en bloggdesign fixad :D Skulle sova till 13.00 men sov ist till 15.30 haha lyckat! Har ätit, duschat & vilat.. nu blir det datorn och ikväll kommer ett Criminal Minds avsnitt :D

Matstrejka ska jag också göra! Är jävligt envis av mig, så om jag har bestämmt mig för något så håller jag mig till det hehe specielt efter pappas komentar, om att nu tycker att jag är så jävla fet (väger 58 kilo, 148 cm lång) ja då ska jag visa er!!! Hoppas ni blir nöjda!


16 åriga veronica

Hej igen

Hej denna natt. Råkade sova tills kl 14.40 så inte så konstigt att jag inte är trött hehe snart blir det ett avsnitt av Jersey shore sen kanske jag kollar på några Criminal Minds avsnitt.

Ska försöka få en ny bloggdesign, verkligen sugen på en fin blir mera sugen på att blogga då också! :)

Återkommer


Mysig Tisdag

Hello ♥

Vaknade vid halv 12, av gräsklipparen utanför, visst är det irreterande att vakna till sånt ljud? I alla fall duschade & fixade ordning mig.
Kollade på Tv och läste i mia skäringes bok, jättebra är den!!! Sov några timmar mellan 13 och halv 4 också ;P Vid 16.00 gick jag till Ica där ulrika väntade på mig, vi köpte grejer till egen gjord pizza och sen åkte vi hem till henne lagade ordning den och åt den ;) sen blev det lite Tv... kollade på en cykel också som jag kanske ska köpa & sen åkte jag hem.

Här hemma har jag kollat på Criminal Minds, kollat på min brors fina målade naglar haha (så blir det när man umgås med tjejkompisar;) Nu lyssnar jag på musik (my chemical romance) nyser & små snorar också :( vill inte bli sjuk... ska försöka lägga mig något i tid iaf ♥

Har fan ingen bild att bjuda på :(

Allt & Inget

Hej ♥

Lugn Måndag. Vaknade vid 12, var nere vid Team sportia och kollade på cyklar med min pappa, annars bara varit hemma, ätit god mat, kollat på Tv & spelat the sims.

Nu vet jag varför. Förstår att det var något såntdär, men jag älskar dig ändå ♥ Bara skönt att få prata med dig, längat tills på torsdag, men ska inte ta något i förskott.

Jättekul med så mkt sidvisningar & besökare :) ingen aning om vilka som läser denna tråkiga blogg hehe men roligt att ni gör ;) Tog nyss en dusch och ska väl sova snart... inte trött men så blir det när man sover till 12, kanske dags att börja vända så det blir rätt...???


ser lite mongo ut - från balen

Blev hemma

Hej denna natt!

Orkade aldrig gå till uddebo, vi ska träffas på tisdag istället och då blir det bil ;) Istället köpte jag chocklad och vatten på Ica, har kollat på Tv mest hela dagen.

Kvalmigt som fan så kan inte sova... har precis öppnat fönstret på vid gavel så snart blir det svalare, nu regnar det också så det borde svalna av också :) Blir sängen snart iaf, tar kanske en dusch också!

Vi hörs om några timmar ♥

Till Uddebo

Hejsan ♥

Kände mig ganska så ensam & utanför innan då både min bror och min kompis redan har åkt till göteborg utan mig, fast vi skulle åka ihop. Orkar inte ta bussen till borås som tar en timma och sen ta en buss till göteborg som tar en timma aldeles själv.

Och inte för att sitta hemma och tycka synd om mig själv eller inte ha något att göra så ska jag till Uddeo en stund, fika bla :) Så blir att duscha & fixa ordning mig snart :)

Tar med kameran... ♥


tranemo sjön

3 Juli

Hej!

Gick upp för en stund sen. Ska egentligen åka till göteborg idag och gå på en fest hos en kompis som fyller år, Har lovat henne så måste åka! Är på ett jävligt irreterande humör, det var jag igår också, tror jag vet varför.... =/
Ska väl duscha nu, fixa ordning mig och sen ta någon buss till göteborg, där min bror är så han ska möta upp mig i stan innan vi åker till min kompis.

Tar med Kameran.

Min Dag

Hej!

Varit ute på vift hela dan. Steg upp vid 10.00, tog en dusch, linn kom hit och fixade ordning mig. Vid 11.00 gick vi ner till bussen och satt där i en timma typ och väntade... hade tagit fel på något sätt iaf vid 12.00 åkte vi och kom fram till borås vid 13.00 vi mötte upp emma & jim vid statsparksbadet och så var vi där i två timmar och badade.

Efter köpte vi alla med oss mat och satt och käkade i en park, vi tänkte gå vidare till knalleland, men det hade redan stängt så vi åkte hem. Kom till tranemo igen vid 19.00 tiden, då har jag och linn suttit ute och snackat, varit på ica och nyss så har hon åkt hem.

Blir nog sängen snart är rätt så trött. Älskar dig


Linn & Emma



Dagens rea plagg


klänning typ


leggjeans, alltid bra

tjugetvåfemtiotvå

Första livstecknet av dig på typ 3 mån =/

Hej ♥

Varit en lugn resterande dag. Tog en promenad, kollat på Tv och gick och la mig tidigt, vaknade nyss hehe Imorgon ska jag åka in till borås, igen jag och mina vänner ska till statsparksbadet och sen kanske käka, gå runt på stan och sånt, blir nog bra! :)

Fan känner mig nere & depp. Ush på den känslan! =(




Party bilder


Jag på bussen


Jag & emma på torget


Jag & emma, någon annan krog

Sen spårar det ut lite.....

Vilken Kväll

Fy fan vilken kväll igår!!! Har typ mega ångest över vissa saker, åhh så typiskt mig!!! Haha emma fick sitta och berätta om vad jag hade gjort/sagt hela kvällen, har minnesluckor här och där, brukar aldrig bli sån här, har alltid koll men vetefan vad som hände.... Men hade jävligt roligt också!!! Minne liksom

Vi drog väl till tre barer, drack, jag pratade tydligen med allla folk ^^ haha käkade korv, åt pizza före... åt till och med mat före men endå blev det som det blev. Sov hos pontus, eller jag har inte sovigt i natt, drog hem vid bussen vid 07 på morgonen kom till tranemo vid 08, köpte chips, läsk och drog hem till mig. Emma har precis åkt hem, vi hann även in på Klädställets rea.

lägger upp lite bilder senare.
Nu tror jag fan jag tar en promenad runt sjön.

RSS 2.0