Klassfesten



En beskärd bild ifrån förfesten, vet inte om mina klasskompisar vill vara med på min blogg, så tar inte med dom! :)
Det började i alla fall med x antal lakris shots, en drink och en sminorff innan vi fick gå ner till stan då vi missat bussen :P mina fötter är döda idag!

Vi kom i alla fall in på Harrys.. där dansade vi, sjöng kariokie och fick en shot av en kille där, strax efter midnatt gick vi till Tonic.. men där var det ovanligt dött.. så vi bestämde oss för att gå hem till frasse igen

Väl framme i kristineberg där frasse bor tog jag av mig mina 9 cm höga klackar och gick med sockar bort till hans lägenhet haha tog mig ett varmt bad hos han och sedan somnade vi till en film

Min kamera försvann igår också :( Tog dock inte med den ut till krogarna, så någon stans måste den finnas!


Tagga Fredag



Hej ♥
Tänker blogga lite snabbt innan jag måste gå ner till bussen.. Fredag idag och studiebesök på Ellos i Viared, efteråt ska jag följa med min klasskompis, fransisco hem.. fixa mig lite där och senare ikväll blir det förfest, krogen och antagligen efterfest.. tagga haha kommer bli jättekul, specielt att göra detta med klassen ♥

Kommer hem nån gång på lördagen igen.. så vi hörs då!


En fin torsdag



Tja :D
Fin dag idag.. eller hur! Bra dag i skolan tillsammans med min fina klass ♥ Slutade 14.30, hann med 700 bussen 15.00 och var hemma i lilla tranemo igen runt 16.00

Var i akut behov av en fin topp att ha på imorgon till krogen.. hittade en röd topp/tunika inne på Alinas Mode.. nedsängt pris ifrån 400 kr till 105 kr hehe, men den var jättefin :) köpte även ett nytt läppglans, även den på rea!

Nu blir det att diska, städa upp lite och såklart sitta framför min dator och vara social med folk inne på facebook & MSN

Vi Hörs ♥


17:23



Heej ♥

Varit hemma ifrån skolan ett tag nu, blir så uttråkad så fort jag kommer hem! :P Klockan får väl ticka på så att jag kan gå och lägga mig och en ny dag i skolan som väntar :) ♥

Bra dag i skolan också.. älskar verkligen våran klass och den härliga stämmningen vi har tillsammans.. till och med lärarna haha! Nu blir det lugnt framför datorn och kanske tv:en innan jag kryper under täcket..


Den 27



Hej ♥

Varit hemma en stund nu och har fått alla min räkningar betalda!
Lyssnar på musik & chattar lite.. kanske drar iväg och simmar med Louise om hon nu svarar på mitt sms ^^ annars blir det väl lungt framför tv:en :P

Varit en bra dag i skolan föresten :D tagga utgång med klassen på fredag också :D ♥

Vi hörs! ♥


Slapp Söndag



Fick tillbaka min feber så har spenderat mestadels av min söndag framför tv:en
förkylningen verkar bli bättre i alla fall!

Har ändå varit hos pappa lägenhet där min bror bor och käkat kvällsmat och hämtat målarfärgen och så! Snart blir det väl sängen.. har öppnat alla fönster på vidgavel också, så nu är det inte lika kvaft här inne!

God natt till er ♥


Mys Morgon



God Morgon ♥

Jag har varit vaken sedan halv 7 ungefär.. druckig té framför morgon tv:en, trots att näsan fortfarande rinner och man känner sig lite hängig så har det varit en bra start på dagen! Sov rätt bra i natt också..

Idag hade jag tänkt måla om min yttedörr vit, om jag nu orkar det, men känner mig bättre idag så det lär väl bli av.. hem till pappa också och hämta målafärgen och sånt som är hos pappa.. Btw så åkte pappa till thailand igår, där han ska stanna i en månad!

Vi Hörs ♥


Sjukling



Hej Alla ♥
Tillbaka till skriveriet igen, varit lite krongel med internet och så, men nu är jag tillbaka! Tyvärr så har jag också åkt på den där dumma infulensan.. snorig, ont i halsen, febrig och allmänt hängig.. inte kul alls!

Men har ändå varit uppe sen 08.00 och varit iväg och cyklat till secondhand butiken i limmared, fyndlagret och handlat på willys och Ica med pappa.. men nu får jag ta det lite lugnare! Har även fått en liten bokhylla av pappa som nu pryder mitt vardagsrum.. kan ta bild och visa er!

Nu ska jag gå och snyta mig och fortsätta att ta det lugnt denna eftermiddag.


En helt vanlig söndag



Hej Hej ♥

Vart en helt vanlig söndag hos mig, tankar som snurrat runt, varit lite smått uttråkad, sovit en stund på eftermiddagen och besökt pappa.

Nu kikar jag på "Äkta människor" Och sms:ar för fullt med en trevlig liten kille ifrån kalmar. Snart blir det nog sängen.. upp 06.00 imorn, sovmorgon för mig dock!

Vi hörs ♥


Tierd ass hell



Heej ♥

Idag steg man upp halv 7, stannade lite för längre inne i ducshen så fick stressa lite till bussen som skulle åka emot borås, men jag hann i alla fall!
Väl i borås åkte jag mot göteborg iaf och gick på dejt.. vi strosade runt i stan, käkade lunch & fikade, killen var trevlig men det klickade inte så det blev inget med han :P

Kom hem igen vid 17.00 och har bara suttit vid datorn och snackat i tele, nu är man väldigt trött och sängen lockar väldigt mycket.. snackar med en skön kille ifrån kalmar nu med ^^

Helt okej dag ändå! Vi hörs ♥


En liten tröttis



Hej ♥

Hemma igen efter att ha varit och hälsat på pappa. Slutade skolan idag 12.00 och var hemma 14.00, vi var på studiebesök idag på soptippen i Borås.. lukta lite illa annars var det väl helt okej :P

Nu är jag trött och ska gå och sova om några timmar, men först glo lite tv och surfa runt lite.

Vi hörs ♥


Tisdag



Heej ♥

Internet krongel.. därför klest här inne!

Sitter och kikar på en dokumentär serie på 1an, chattar lite med Sebastian och Jonas på MSN och snart blir det sängen =)
Upp 05.00 imorgon..

Har en heeelt underbar klass, aldrig känns såhär underbart i någon klass förut :D ♥


Tråk Söndag



En bild ifrån i sommras.. en liten tjockis, dock gått ner några kilo sen dess :)

Haft det rätt tråkigt idag faktist.. vaknade upp vid 08.00, städade & diskade, 14.00 kom Ulrika över med min micro som jag har fått av henne och annars så har jag bara suttit vid tv:en och kollat på massor av tv serie repriser!

Blir en promenad snart och sedan tv:en hela kvällen innan sängen väntar, har sovmorgon imorn i alla fall!


10/3 - Lördag



Hej ♥

Vaknade redan vid 09.00 tiden så en jättelång sovmorgon blev det väl inte, men det gör inte så mycket! Satte mig och kollade lite morgontv, duchade och fixa mig lite grann

Gick hem till pappa strax efter 10.00 och vi cyklade bort till Återbruket och till Fyndlagret, hem igen och käkade lite lunch, även den hos pappa

Nu har jag för en stund sen vaknat igen efter att ha sovit några timmar under eftermiddagen, fryser rätt mycket så ska nog ta en varm dusch, resten av kvällen blir det lugnt framför datorn & tv:en


Så Skönt



Så skönt med helg! =) I helgen kommer jag mestadels bara slappa, kolla på alla tv serier man missat under veckan och sova lite extra!

Ikväll blir det väl någon film, om jag kan hitta någon som går på tv:en har ju tyvärr ingen DVD ännu.. Rätt trött så sängen lär det väl bli rätt så tidigt, men kommer sova lite längre in på lördagen ändå..


Uppdatering



Hej Hej ♥

Veckan i skolan har bara gått bra =) Vi är en skön klass där alla umgås med alla och alla ligger på samma nivå så det är skönt!
Vant mig med att pendla med buss och gå upp tidigt, funkar hur bra som helst!

Just nu tittar jag på Lyxfällan och efteråt blir det Plus och sen bums i säng, men går bara till 12.00 imorgon så klarar nog av lite mindre timmar sömn än vanligt.

Vi hörs ♥


Hurt


Hemma



En till bild ifrån imorses!

Dagen idag har varit helt okej.. Skolan börjar kännas lite meningslöst faktist, idag t.ex på svenskan satt vi och läsa Emil i lönneberga och sedan skulle vi svara på frågor :S mellanstadie nivå typ!

Varit hemma hos pappa en stund också efter skolan, men nu sitter jag i soffan och pustar ut.. blir långa dagar nu, men skönt att göra något om dagarna!
Sängen blir det om en eller två timmar.. hörs imorgon alla fina ♥


Det skulle vart du



Hej Hej ♥
Så här ser man ut idag, lite trött ser jag ut haha men ska nog funka under dagen!
Ska snart promenera bort till bussen, tänkte bara blogga lite snabbt :)

Gårdagen gick i alla fall bra =) Fann två tjejer med en gång som jag umgicks med så det är ju såklart roligt och skönt med.. så slipper man vandra omkring helt ensam..

Slutat 15.15 idag så hörs när jag är hemma igen ♥


Allt på en och samma gång


Jag idag..

Just nu så kommer allt på en och samma gång :( Krongel med räkningar som inte kommer, räkning som jag betalt men ändå blivit något trassel med, trassel med busskort och en sjuk mamma på sjukhus :( ♥

Asså jag orkar inte.. Behöver en STOR kram och MYCKET kärlek..


02.10 - God Morgon



Precis som rubriken lyder, så somnade jag 02.10 men är faktist inte så farligt, är rätt pigg :)
Låg vaken halva natten och tänkte och grubblade över mamma =/ ♥ Ska hälsa på henne idag på sjukhuset efter skolan!

Frukost är i magen och jag tagit en varm dusch. Nu ska jag fixa mig och allt sånt.. bussen rullar emot Borås 07.10.. Vi hörs!


God Natt - Söndag



Haft en mysig och lugn söndag ♥ Imorn börjar skolprojektet, lite pirr i magen, får se hur det går att somna ikväll hehe
Ska bli roligt imorn i alla fall :D

Just nu tittar jag på Äkta Människor och chattar lite.. Linn vet nyheten om min mamma också, känns skönt att veta att Linn är en bra och äkta vän =)

God natt till er.. hörs imorgon ♥


Dilemma



Ska jag orka promenera bort till Midway eller gå hem till pappa och hämta min cykel som står där och cykla till Midway.. I-landsproblem!
Men såhär var det.. skulle laga ordning spagetti & köttfärssås, allt frid och fröjd tills jag hällde i möglig tomatkross! :( ush!! Och ingen annan mat har jag hemma direkt heller..

Varit iväg och handlat frukost i alla fall, blev bröd, yogurt, flingor, joucie och pålägg.. så nu har jag frulle ett tag framöver! Affärerna var föresten stängda ;)


God Morgon



lilla jag på julafton hehe

Klockan ringde 10.00 och så snoozade jag i 10 min till, nu har jag duchat och ska fixa mig!
Hade tänkt gå ner till samhället och kika på rean som klädstället och Alinas mode har och se om jag hittar en fin tröja eller liknande att ha på mig imorgon.

Måste även till Ica och köpa månadskort och lite frukost.. Hörs antagligen senare ♥


Till Min Mamma



Jag känner mig faktist som en dålig dotter ibland, det är ju inte ditt fel att du är sjuk och inte kunnat ta hand om oss barn, du valde ju inte din sjukdom!

Jag vet att vi knappt träffat varandra under min uppväxt och på det sättet så känner jag inte dig så väl, har ju blivit "normalt" i mitt liv att leva utan en mamma och jag är dålig på att höra av mig osv men det betyder inte att jag inte älskar eller bryr mig om dig!

Jag tänker på dig ofta och ibland önskar jag att allt vore annorlunda och jag vill lära känna dig bättre och skapa någon slags relation till varandra.

Precis fått reda på att min mamma har fått cancer igen.
2008 fick hon böstcanser men klarade sig
Nu har hon fått skelettcanser och den har spridit sig och det ser inte jättebra ut

Vill inte att du ska dö mamma
Vill att du ska kunna se mina framtida barn växa upp
Vill att mina framtida barn ska ha en mormor
Vill lära känna dig och få någon slags relation

Och det är ingen som förstår hur jag mår!

♥♥♥♥


Massa nytt


En jättefin ängel som nu står i mitt köksfönster


En ny fin kastrull.. tack pappa!


Nya converse skor.. snygga va!?


Äntligen hittat ett par svarta byxor.. treggjeans är det!


Vanliga svarta leggjeans..


Förändring!

Efter

Så här ser det ut i min lilla hall istället.. bytte ut den gammla byrån som jag köpte på Ikea,
den var aldeles för stor för hallen och bytte med byrån som stod i vardagsrummet
Även lagt två mattor i hallen..

Före


Visst blev det bättre!?

Har också fått in en blå badrumsmatta i badrummet och en liten tavla ovanför toaletstolen, men får ingen bra bild på det, så om ni vill se det får ni komma och hälsa på ;)


Varit borta hela morgonen



Bild tagen exakt en vecka sedan.. Har varit borta hela morgonen och kom hem för en stund sedan!

Gick bort till pappa vid 09.00 tiden och hjälpte pappa att röja ut våra förråd, halv 10 cyklade vi bort till secondhandbutiken här i tranemo och jag hittade ett par nya converse och ett par svarta shorts

Vi cyklade även bort till fyndlagret och där passade jag på att köpa baskläder som sockar och leggjeans, hittade en fin ängel i betong som jag köpte och så köpte pappa en ny kastrull till mig.. Vissar allt jag köpt senare!

Även ändrar om här hemma och även det kommer senare.. Nu ska jag fortsätta med plocka och greja här hemma =) ♥  D.S skönt att börja cykla igen!


Natti Natti



Har haft en bra kväll, tittar just nu på filmen "Crossing over" som går på 5:an
Men snart blir det sängen.. Ska upp rätt så tidigt imorn!
Sms:at lite med Jonas ikväll också.. ♥

God Natt ♥


Ett år



God Morgon ♥
Lyssnar på musik denna morgon och har ett bra humör, det gillar vi! Strax efter 14.00 ska jag möta upp Sonja och vi ska åka upp till kroksjön här i tranemo och gå en liten promenad runt sjön där typ, härligt väder är det också! =)
Innan dess blir det mera musik och fixa sig lite grann.. Nu till rubrikens mening, som jag vara nära på att missa hehe
Nu i mars har jag underhållt er med min fantastiska blogg i ett år =)

Vi hörs! Tjing ♥


Fan vad veckan har gått fort



Bild ifrån helgen

Ja då var det redan torsdag! Herregud vad fort denna vecka har gått då!
I helgen ska jag mest ta det lungt, passa på innan skolprojektet börjar på måndag och när klockan då står på 05.00 hehe men ska bli skönt ändå att få rutiner och allt sånt igen! =)

Ulrika kommer över lite senare idag och lämnar ett micro som jag fått av henne =)
Sen skulle även min bror komma över med ansökan till folkhögskola som han skrivit ut till mig..

Så nu blir det att fixa sig lite & städa upp lite grann..


RSS 2.0