Sommar Torsdagarna

Hej ♥

Blir borås ikväll :) håller på att kika på jobb men ska snart börja fixa ordning mig, emma kommer hit snart också :) hon ska även sova över :D Vi tar bussen vid 20.35, möter upp pontus där inne och sen kör vi väl på en krog runda hehe tror också vi ska käka innan också!

Kameran är med, så bilder kommer! :)

♥♥♥♥

Torsdag

Hej ♥

Varit en bra dag hitils. Gick upp vid 12 tiden, röjde upp lite i mitt rum och tog en dusch. Mötte upp Ulrika vid fiket vid 14 tiden sen tog vi en promenad till willys innan ulrika cyklade iväg och jobbade. Köpte boken "Dyngkåt och hur heligt som helst" av Mia Skäringer på willys, har läst några kappitel och den verkar bra! känner igen mig lite

Ikväll ska jag kanske dra in till borås och gå på krogen med två kompisar, men vet faktist inte hur det blir med det! Mat ångesten har kommit tillbaka så ska fasta några dagar, är sugen på att köpa gym kort också!


så här ser boken ut iaf


00.35

Hej ♥

Gick aldrig ut till solen.. stannade inne och snackade med folk över tele och planerade lite mera om vad man kan hitta på under sommaren, är helt ledig nästa vecka och 3-4 veckor framåt så då vill man hitta på något! Bara det att mina kompisar jobbar... men det löser sig säkert! :) Käkade även kebab tallrik med papsen.

Ikväll har jag glott på Tv, målat naglarna och sytt ihop ett hål i mina leggjeans, roligt med att sy! :) Inte trött, som vanligt! Så det blir datorn och kanske spela lite the sims innan jag somnar vid typ 04.00 på morgonen eller nått hehe

Vi hörs ♥


bild på mina skor - maj månad


Onsdag

God Morgon ♥

Vaknade nyss, tidigt än vanligt, bra va!? ;) hehe ingen aning om vad jag ska göra idag. Mitt rum bör typ städas men orkar inte det. Jättefint väder ute så ska nog lägga mig ute eller iaf sätta mig ute och läsa kanske. Först duscha och så... har bestämt mig! Ut i solen! :D

Vi hörs tjing!


Ändrad plan

Drog till louise ist vid 16.00 tiden badade, åt mat, kollade på någon comedy grejs och bakade. 22.00 mötte vi upp andra louise och jennica vid sjön och så badade vi. Mkt trevlig dag/kväll ♥

Nu håller jag på att installera The sims 2, sitter vid fejjan och äter kakor. Ska försöka lägga mig lite i tid iaf hehe

tyvärr inga bilder från idag


jag & emma vid midsommar


Happy Day

Hej Hej ♥

Vaknade vid 14.00 och tog en dusch. Har sen dess kollat lite jobb, snackat i tele, planerat lite mera vad man kan göra i sommar... blir kanske norge, stockholm och liseberg :D

Har fått in 5000 kr på mitt konto också, grymt skönt! :D Nu är jag jävligt sugen på att gå ner i vikt, man måste ju känna för det och det gör jag just nu så senare idag när pappa kommer hem ska jag ner till Ica och handla lite mat. Ska köra på flygvärdinna dieten.

Resten av dagen blir lugn. Ska ta en kvällspromenad, kolla på Criminal Minds. Lägga mig tidigt för imorgon ska jag inte sova såå länge!!!!

Puss vi hörs ♥

Måndag

Hej ♥

Sov till 14.00, duschade & fixade ordning mig. Halv 3 gick jag till arbetsförmedlingen för jag hade ett möte där, fick vänta en timma men det var lugnt träffade Emil där så vi satt och tjötade, alltid trevligt :)

Nu kollar jag upp lite folkhögskolor, ringde nyss om en ledig lägenhet och snart ska jag ner till Ica med pappa, ska fuska idag ;) hihi

Ha en bra dag ♥


bild från borås djurpark

Midsommar bilder

Hade en jättetrevlig, mysig och rolig midsommar ♥ Minne för livet ♥ det var såå underbart!!! :D ♥

Några bilder












Midsommar

Hej ♥ Bytt design... tycker ni den är fin?

Har varit uppe hela natten. Surfat, lyssnat på musik och skrattat åt min fulla bror hehehe. Ska gå och sova i några timmar, till 10.00 sen blir det att duscha, fixa ordning sig, packa, gå ner till Ica och köpa cider och sist ta bussen med Linn till marbäck där vi ska på midsommarfest, tror det blir trevligt :)

Ni får ha en bra midsommar ♥


Torsdag

Hej ♥
Vaknade tidigt för att vara mig, redan vid halv 12 hehe vaknade iaf av att Linn ringer och frågar om jag ville följa med henne på karate och jag tänkte att det är roligt att pröva på nya saker så vf inte liksom! Så vid 18.15 - 21.00 höll jag på med karate, faktist roligt :) går nog tillbaka igen...

En sak som jag vill ta upp. Dom flesta människorna säger att man ska gilla sig själv som man är och acceptera det och det gör jag för det mesta! Men sen när man får en komentar som Du behöver träna så blir iaf jag lite ledsen då kan jag ju inte vara mulliga veronica för jag måste träna och komma i form! Vet om att jag är lite halvtjock och att jag gått upp i vikt för när jag inte mår bra så tröstäter jag, samtidigt som jag har lite anorexia tankar.... en sån komentar får mig både att vilja frossa i godsaker liksom och visa att jag bryr mig inte men också banta ner mig till ett sträck och säga, nöjd nu!

Har en fråga till er också! Vill ni att jag ska skriva om mera personliga saker? T.ex om min mamma, tiden som mobbad, att jag är ett maskrosbarn osv... skriv jättegärna vad ni vill :D

Som vanligt är man inte trött så det blir musik hela natten lång ♥

Två dygn

På två dygn har jag sovit fyra timmar. Något fel på mig kanske? Är inte trött... ska sätta mig vid den andra datorn när pappa gått till jobbet och tanka över lite bilder till min USB, sen får vi se vad jag gör idag!


Hemma igen

Hej! :)

Nu har man varit hemma en stund. Sitter och kikar på en film just nu. Varit en väldigt trevlig dag iaf :D blev en liten sväng till vegy också!Fick ett samtal också att det troligsvis finns en lägenhet som jag kan få inom kort :D får veta imorgon... Hoppas verkligen!

Är inte så trött faktist. Blir lite Tv och musik innan jag går och lägger mig. Inte sova bort hela dagen imorgon!


gammal ego bild

05.45

Hej ♥

Blev så att jag sov över... kom precis hem. Vid 11.00 ska jag träffa Ulrika och så ska vi åka hem till henne laga ordning middag, gosa med hennes två nya katter och bara chilla. Innan dess ska jag till banken och lämna ett papper hos soc.

Typ sovit två timmar i natt. Ska bli intressant och se hur trött jag kommer bli senare idag hehe just nu är jag rätt så pigg iaf.

Nu blir det musik innan jag tar en dusch och fixar ordning mig. Vi hörs nog ♥


en bild från balen

Måndag

Hej ♥

Ganska så lugn måndag. Vaknade vid 13, lyssnade lite på musik, tog en dusch, klädde på mig och kikade en stund på Tv.
Halv 4 träffade jag Sonja vid fiket och vi bara pratade en stund. Kom hem igen vid 4 gick ner till affären med pappa och handlade lite käk.

Nu ska jag iväg till rickard. Vi hörs ♥


Gone Forever

http://youtu.be/gnQwVfKYg6s


21.12

Hej ♥

Sitter och käkar kvällsmat, kom hem från borås för en stund sen. Han in på gina tricot en snabbis också och kika på deras rea, hittade ett fint linne :)

Snart börjar Criminal Minds :) sen blir det nog lite musik, kvällsdusch och sen sova.

Vi hörs ♥


Borås Djurpark

Hej ♥

Skrev ett jättebra inlägg och så lackade datorn så var tvungen att starta om, typiskt! Ser ut och bli en solig dag idag och det är skönt det så man slipper gå runt på Borås djurpark i regnet. Efter Borås djurpark ska jag på interjuv... inte nervös än men kommer bli!

Nu ska jag duscha och fixa ordning mig. Tar med kameran så bilder kommer nog :)


gammal ego bild


15 Maj

Hej ♥

Mötet med skolan gick bra. Har sen bara varit hemma och tagit det lugnt, käkat middag, vilat och nu kollar jag på Tv, snart kommer Criminal Minds och det får man inte missa! :D

Imorgon får jag sovmorgon och det ska bli skönt, runt 13 åker jag till borås djurpark, ska bli kul :) efter ska jag på interjuv ang sommarjobb, lite nervöst men ska nog gå bra!


bild från balen

Onsdag

Hej ♥

Igår ville min dator inte samarbeta med mig. Fikat med ulrika blev längre än jag trott, det blev så att jag åkte hem till henne åt kvällsmat, kollade på film och tv, men trevligt som vanligt! :)

Idag gick man upp 09.00 trots att man har sommarlov och är arbetslös får man ingen ro ;) möte hos soc igen ang egen lägenhet, hjälp med ekonomin och så och det gick jättebra! :) nu ska jag bara hitta en ledig lägenhet... har en som jag kanske får... :D får veta på fredag! :D

Kl 15.00 ska jag iväg till skolan på möte. Innan dess ska jag duscha och slappa. Vi hörs ♥


en bild från studenten



Lycklig dag

Hej ♥

Idag är man glad! Möte hos AF, Bestämde möte hos skolan imorgon, hem och sov en stund, varit vid banken, bestämt fika träff med ulrika om en stund, fixat jobb interjuv på torsdag och pratat lite med Lukas Rossi över facebook och ja den riktiga :D ♥

Den här dagen är awesome ♥


Lukas Rossi

Monday

Jävla känslosam jag är! :( skitjobbigt ju!

Dagen har varit bra. AF mötet var imorgon hehe så gick hem och sov några timmar. Vaknade vid 13, lyssnade på musik, chattade och lite så innan jag gick till soc kontoret en timma förtidigt hehe trodde det var halv 4 men det var halv 5 haha mötet gick iaf bra.

Kom hem halv 6 käkade lite mat och kollade en stund på Tv. Ska snart gå och sova, först en kvällsdusch!

God natt ♥


bild från studentfesten - full som en kastrull


Ingen sömn

Hej ♥

Är inne i en period just nu då jag både sover och äter lite. Inte känt mig trött och är fortfarande pigg så ingen idé till att försöka nana ändå. Om fyra timmar ska jag även iväg till AF så snart blir det att duscha, fixa sig osv...

Annars så ska jag till banken och möte hos soc vid halv 4. Dagen blir annars lugn, om det är fint väder sätter jag mig nog ute och läser!

Vi hörs ♥


balen bild

Söndag

Hej ♥

Min söndag har väl varit ok! Vaknade rätt sent, käkade pizza (åt aldrig igår) kollade på Tv repriser och varit nere vid Ica och köpt coca cola. Även kollar runt en del på olika jobbsajet och ska ringa imorgon om olika jobb, skrev även ett CV (vuxenpoäng?)

Upp tidigt imorgon, men är uppe ett tag till och lyssnar på lite musik. Hoppas ni haft en bra dag ♥


suddig ego bild, innan studentfrukosten

Min student


Jag


vårat flak, gick barn & fritid


emma och jag









It´s saturday

Hello ♥

Vaknade vid 10, käkade frukost och tog en dusch. Har sen 12 städat mitt rum och blev precis klar! Nu håller jag på att öppna alla bilder från min student som jag har på min mejl... det går seeegt!

Ska beställa pizza senare idag, mums :) sugen på en riktig fetig pizza typ turob hihi dagen blir annars lugn, förhoppningsvis kommer det något på Tv på kvällen :)

Student bilderna kmr i kväll, Lovar :) ♥




10 Juni

Hej ♥

Gick till arbetsfömedlingen och skrev in mig, gick väl bra! Ringde även ang ett jobb som personlig assistent, jag skulle skicka iväg ett mejl till handledaren och om dom behöver någon så kanske han kontaktar mig, bättre än inget iaf! :)

Ikväll blir det ett avsnitt av Criminal Minds och så kanske det blir en promenad ner till ica för att handla ngt gott till det. Sängen blir nog tidigt, är trött! btw... studentbilderna kmr senare ikväll/natt :)

Nu ska jag göra annat, hej då! ♥


denna snygging är med i Criminal Minds





Dagen efter...

Hej ♥

Lite huvudvärk från studentfesten igår men det var värt det, hade såå roligt! :D Hela studenten var otroligt kul att uppleva, var grymt nervös men hade så roligt :D kan fortfarande inte förstå att jag inte längre går i skolan... kommer sakna det!

dricker proviva, är ny duchad och ska ner vid 13.00 och skriva in mig på arbetsförmedlingen, är taggad till att börja jobba nu :D resten av dagen blir lugn... sugen på fredagsmys ikväll med gott och en bra film!

bilder kmr senare puss ♥


För jag ska ta studenten! fy fan vad jag är bra!

Hej ♥

Idag är det alltså min student, känns overkligt kmr fortfarande ihåg när man började lekis och var skitnervös nu är man vuxen och allvaret börjar, men skönt ska det bli också! Kommer bli en lång men bra dag :D ♥

Håller på att fixa lite här hemma, studentfrukosten ska vara här nämligen och måste fixa mig också hehe kommer bjuda på massa bilder sen ♥


bild från balen

Onsdag

Hej ♥

Ledig ifrån skolan idag. Var en vollyboll turnéring vid 13, men var aldelses för trött för att gå på den! Var vid skolan vid 09 ändå för att köpa min dator, rensa skåpet, lämmna tillbaka nycken och ta en sista fika i caféterian med mina vänner :)

Kom hem vid 11 igen och tog det lugnt. 17.00 åkte jag iväg med min klass för att fixa flaket och så tills imorgon :) kom hem halv 8 och har sen dess kollat på Tv. En del att fixa inför imorgon, lite nervös men det ska nog gå bra!

Vi hörs ♥


Jag igår



Bal på torpa














Trött som ett ägg

Hej ♥ Berättar mera om min dag imorgon. Är lite små full och ska gå och lägga nu och sova är svintrött.

Ha det bra så länge ♥


18.41

Kom hem för en stund sen. Butikerna var stängda när jag kom fram så det var bara att åka hem igen ^^ får väl ta en av mina handvaskor, det får väl duga!

Ikväll ska jag ta det lugnt. Blir nog sängen tidigt, ska upp tidigt imorgon. Bal imorgon men känns inte direkt som det hehe men tror nog att det blir bra. Ska bli skönt att klippa sig iaf är trött på mitt långa hår...







Till borås

Hej ♥
Mår mkt bättre! Febern är borta, har mera energi och snorar mindre hehe. 12.50 tar jag en buss in till borås, ska handla små kuvert väskor och sen hem igen.

Imorgon är det dags för min bal. Känns lite overkligt men blir nog kul! :) Idag blir det bara att ta det lugnt efter borås då, titta lite på tv och så :)

Vi hörs ♥


ego bild

Söndag

Sitter just nu och kollar på big brother finalen, har röstat på martin två gånger! Idag har jag legat framför Tv hela dagen, har blivit jätteförkyld, feber, hostar och har låg energi, inte kul alls! :(

Måste in till borås imorgon och köpa kuvert väskor till bal och student som jag glömmde köpa. Måste även till skolan, rensa mitt skåp, lämmna tillbaka nycken osv tror skolan ska vara öppen imorgon iaf.  tror dock att jag ska köpa ut min dator för 500.

Vi hörs ♥


jag

önskar att det fortfarande kunde vara som det var då

Jag vet inte varför jag fortfarande gråter och är ledsen över dig. Du har ju uppenbarligen ljugit för mig och allt du sagt har väl varit en lögn och jag har blivit sviken igen. Varför ens gråta över en kille som beteeter sig som en idiot och gör såhär emot mig nu.

Tänker fortfarande på sista gången vi träffades och pratade, det gör mig fortfarande förvirrad. Finns väl inget jag kan göra, bara vänta. Men vet inte ens om jag vill vänta på dig längre, ska försöka gå vidare nu.


Lördag

Härligt väder ute! Sitter inne och är jätteförkyld, näsan bara rinner och rinner :( Var i second hand butiken för en stund sen ocså men hittade inte det jag letade efter.

Vet inte vad jag ska göra idag. Ingen att vara med. Tror jag sätter mig vid Tv och kör ett Tv maraton :) blir nog ica senare idag och köper massa gott! :)


bild från igår

Mysig kväll i uddebo

Hej ♥

Precis kommit hem. Lite förkyld har man blivit också! =/ Åkte till uddebo vid 15, fikade och satt ute i solen. Vid 17 lagade vi ordning tacos och sen blev det tv på kvällen, Criminal minds och big brother lösgodis till det ;)

Varit en jättemysig kväll iaf ♥ Är trött och ska upp tidigt imorgon så det blir sängen snart. Det visade sig också att soc mötet var halv 3 och inte halv 9 haha men skulle få en ny tid ist hehe

bilder från idag


fika


tacos




Härlig väder

Tjenixen ♥

Försov mig i morses så missade mötet med soc kl halv 9, vaknade vid 10.00 hehe hoppas dom inte är allt för arga på mig hehe. Skyndade med att duscha och klä på mig men skolan hann stänga och arbetsförmedlingen är inte öppen idag, så det blev ganska lugnt.

Satt ute en stund i solen och läste. Nu lagar jag lite lunch. Vid 15.00 ska jag träffa Ulrika, fika med henne och sen så ska jag följa med henne hem på kvällsmat :) Mkt trevligt! :D

Tog lite bilder när jag satt ute i solen men hittar inte laddaren, måste städa rummet


bild från förra sommaren

Bra dag

Hej ♥

Åkte till borås vid 13.00. Gick ner till knalleland vid 15.00 med min syster och hennes barn. Köpte smycken till balklänningar och plasttalrikar, plastglass mm till studentfrukosten som vi ska ha hemma hos mig! Allt detta gick bara på 217 så är nöjd :) käkade kebab innan vi gick hem igen.

Får även låna min systers klänning :) nu är det bara pengar till håret och sen har jag allt till balen och studente, skönt! Kan man börja shoppa/spara lite nu! :)

Imorgon blir det mkt saker också. Möte, till skolan, arbetsförmedlingen & fika. Ingen ledighet här inte hehe. Blir nog sängen snart...


ingen bild från idag så ni får se några veckor gammal bild

Torsdag

God Morgon ♥

Ny duchad och glad. Idag ska jag åka in till borås och leta balklänning med min syster, ska även prova hennes gammla balklänning och se om den passar, är hoppfull!

Först måste jag fixa pengar på mobil & Busskort och ta ut 400 kr till frisören på tisdag. Men om jag skyndar mig så tar jag en buss vid 11 - 12

btw mina brända armar är mkt bättre idag! :)


ego bild

Home Agen

Hej ♥
Det vart en lång dag igår. Kom dit på morgonen, tidig lunch och sen utspark där vi lekte lite olika lekar. Jag lyckades också bränna mig när jag var ute i solen i typ 45 min ogillar starkt mina pigment!

Dom andra klasserna som skulle med kom vid 13.00, fri tid, jag och emma satte upp vårat tält, gick till Ica. På kvällen blev det grilla hamburgare efter zumba dans, som jag dock inte var med på! mera lek och sist sång vid brasan.

Innan jag och emma somnade satt vi uppe och spelade kort och käkade godis. Hade lite huvudvärk under hela dagen, men det var ändå bra där borta! det var dock roligare förra året.. men men!

Lite bilder










RSS 2.0