Holsjunga Camping

God Morgon ♥

Precis färdigduschad och måste packa för idag 08.05 bär det av till holsjunga camping och där stannar vi tills imorgon, kan nog bli bra! Blir nog också utspark för oss 3or som 2orna anordnar.. ngt om pilatesboll eftersom våran lärare försa sig hehe

Tar med kameran så tar säkert några bilder ♥ Hej svejs så hörs vi! ♥


ego bild på lilla mig

30 Maj - Måndag

Hejsan ♥

Skolan var en bra dag. På morgonen åkte vi hem till våran lärare, ingemar för frukost, mkt trevligt! Lunch käkade vi i skolan och sedan på eftermiddagen åkte vi hem till våran lärare eva och fikade också trevligt.

16.00 träffade jag sonja och vi pratade lite om bal & student. Hemma så åt jag och kollade lite grann på Tv.
Vid 18.00 typ ringde lollo och frågade om jag ville följa med och bada och det ville jag :) så jag lollo och lollo badade, sen käkade vi på midway och hängde vid ica haha

Nu är jag hemma igen och kollar på big brother. Måste packa ikväll innan det blir sängen för imorgon ska jag iväg och campa, har dock ingen sovsäck eller liggunderlag :S får se vad jag gör!


En av flum bilderna från fre




Sunday

Hemma igen efter tårtkalas hos louise som fyller år idag. Grattis till dig lollo :) ♥

Nu blir det chips och läsk framför tv programet "Det blir bättre" i pausen blir det big brother också! :)

annars så har det varit en lugn söndag.


Jag

Ändrad plan

Fy fan vad det regnar, ser ut som en blöt katt. Kom hem för en stund sen vi åkte aldrig till gislaved då han som vi skulle åka med sa i sista stund att han inte kunda.. ogilla folk som lovar något och sen inte håller det!

Istället gick vi och köpte cider, öl och godis på ica, gick hem till lollo och frida, kollade på film. Sen satt vi ute en stund och drack innan dom andra drog vidare till alexandra för fest, men alexandra är sur på mig så gick hem istället men är inte så fest sugen, är trött och lite huvudvärk så det är skönt att vara hemma.

Håller nu på med att laga mat, har inte ätit på hela dagen, kollar på Tv och ska fixa en header.


lilla jag

We are going to gislaved

Hej ♥

Om en stund åker jag och några vänner till gislaved. Fest på kvällen tror jag :) känner för att festa och dricka det var länge sen nu hehe det blir säkert en trevlig dag!

Kameran är med så bilder kommer ♥ Någon som vill hjälpa mig sätta in en header åt mig, headen är redan klar men behöver bara hjälp att sätta in den. Någon som känner sig utmanad? ;)


gammal bild då jag hade långt hår



<3

Drog ut strax efter 23.00 med lollo & lollo. Vi satt och pratade ute, när det började dugga gick vi hem till en av lollorna, kollade på film och lagade pankkakor halv 2 på natten. hehe
Skulle dra hem vid 02 men mötte upp min bror vid bussen som hade varit i borås.. sen så stannade vi vid centrum och tog en massa flum bilder.

Rolig kväll iaf ♥ Ikväll blir det gislevad och lite fest :D bara om daniel ringer mig det är han som har bilen ;) Blev några bilder igår och laddar upp några styckna senare idag eller imorgon.





27 Maj 2011

God Morgon!

12.00 börjat min matte, hoppas jag hittar mina matteböcker. Sen ska jag vänta på emma så ska vi gå till arbetsförmedlingen och skriva in hos here we come arbetslösheten wihoo haha.

Idag ska jag äta god mat, fixa en header, kolla på Criminal Minds och bara ta det lugnt, börjar bli lite sjuk också =/ skrev en text igår också... kanske lägger upp den :)

Nu ska jag packa väskan, leta efter min mattebok, sätta på sockar och dra till skolan. Vi hörs ♥


Saknar mitt hår och hur jag mådde då

-------

Vet inte om jag ska vara ledsen, arg, sur, besviken eller vad. Vet inget och det är det som gör ondast, är det fortfarande vi, ska vi två fortsätta, tycker du fortfarande om mig eller vad händer!? Vi hade det bra, du började kalla mig för gumman, vi skulle höras någon dag, men det är nu gått en månad och inte hört något ifrån dig.

Vet att man inte kan lita på folks ord. Antagligen ljuger du och inte menar det. Vill bara prata med dig och veta vad som händer. Snart tar jag studenten och jag har min bal jag hoppas att du kommer vara där då, men det är tveksamt :(




Sömnlös natt

Mår illa och har inte sovit i natt.. men är faktiskt inte trött! Kollade precis min mejl och våran lärare kmr inte vara med på våran lektion och så ska vi städa upp mm efter hagatorpsdagen där jag inte var med så jag drar slut satsen att jag inte behöver gå dit haha psykologi har jag på eftermiddagen men där har jag IG i så varför gå till skolan till 16.00 så blir väl att nana om några timmar :) Men inte för länge dock!

Btw märker att du inte bryr dig. Vet om att du inte tycker om mig, vet inte vad du håller på med. Skit samma, är inte ens ledsen längre!


Jag förra söndagen


Update

Du är en jävla idiot
Ska börja med naturletta dieten + träning (imorgon)
Ska gå och kissa, lyssna på musik och sen sova (men inte samtidigt ;))

Btw.. dagen idag har varit bra, åska idag mysigt :) en liten del av vårat tag har ramlat ner idag.. börjar kännas lite osäket att bo här! :S




Lång dag

Hej ♥

Varit en lång men bra dag :) Åkte till borås vid halv 1 för umgänge hemma hos min syster, min mamma och mina två bröder var också med. Vi åt mat, fikade, satt och pratade, kollade in gamla kort på vi barn som små.

Jag och min bror Jocke missade bussen så vi fick åka genom ulricehamn, tog en liten promenad genom ulricehamn medans vi väntade på bussen. Ulricehamn är så fint!

Hände en kul grej på bussen.. en kille kom fram och frågade efter mitt nr och msn haha. Nu är man hemma, kom hem för en stund sen. Kollar på Criminal Minds, blir nog Big brother innan sängen väntar :)

Ingen bild ifrån dag men ni får en ifrån söndags





23.24

Hej ♥

Kollar på Criminal Minds, har gjort ett matschema som sträcker sig i en vecka ifrån och med imorgon, skulle vara kul om man lyckades gå ner i vikt! :D

Gjorde en ansiktsmask innan idag, vet inte om det gjorde någon förändring eller inte hehe. Blir Tv och en kvälls dusch innan sängen väntar!


Dagens Mat

Ny kategori här i bloggen :) kommer lägga upp det jag äter på en dag, försöker att gå ner i vikt!

Dagens enda och första måltid

Ädel ost soppa med knäckis

Onsdag

Ledig idag :) Skönt med två ledigheter på en vecka ;) Sov till 13.00 och nu är man uppe och lyssnar på musik, blir väl att hoppa in i duchen snart och fixa ordning sig lite.

Idag börjar min diet som jag själv hittat på! :) Ska bara äta varma koppen soppan i en vecka + träning varje dag på det! Då lär man förhoppningsvis gå ner fort :) sen får man äta lite mat, träna så man inte går upp igen :) kommer bli tufft men vill man ha en snygg kropp så får man lida lite ;)

I don´t miss you anymoore


This is me

Tisdag Kväll

Hej ♥

Allt bra här. Kollar på big brother. Blir sitta vid datorn tills jag blir trött och då ska jag krypa ner och sova. Hos vårdcentralen gick allt bra i alla fall :)

Skola imorgon, känner inte för det men man måste ju! I still miss you ♥


Jag förra sommarn

Kan själv

Vissa människor eller kanske dom flesta tror man är stark och klarar allt på egen hand men när man inte orkar det och vill ta hjälp tycker dom att det är svagt!? och att det inte är likt än? Förlåt då liksom för att jag mår dåligt och vill skaffa hjälp. Liksom!

Jag klarar mig själv. Reser mig upp efter varje fall så i detta fall också. Behöver ingen hjälp.. ska klara detta själv och jag mår redan mycket bättre!



http://youtu.be/UtBfM9bZnTs - Någon som vet hur man lägger in ett youtube klipp??


Better today

Mår bättre idag, hoppas det håller i sig! :) Hemma ifrån skolan, idag är det hagatorpsdagen och för er som inte vet vad der är för nått så är det en dag som vi på barn & fritidsprogramet anordnar för särskolan där dom kan gå tipspromenad, grilla, leka lekar osv har inte varit så delaktig i det och skulle nog vara ett överflö där så jag stannade hemma och sov istället haha

Ska snart iväg till vårdcentralen av privata själ. Resten av denna regniga dag spenderas hemma vid Tv :) Mkt bra program kommer idag ju! :)


*Ser lite sur ut*

Can i fool you

Hej!

Tänker skriva ett glatt inlägg och låsas att allt är bra. Skriva hur glad jag är och allt annat glada saker, nu tänker jag till och med ger er en glad gubbe :) så nu kan ni tro att jag mår bra :) en till glad gubbe det borde väl folk gå på nu va att jag inte alls är deppig utan glad

Bjuder till och med på en länk på en bra låt av Skillet. http://youtu.be/jP0Ne9aW7UI


Jag igår

16 Maj

God Morgon.

Ledig idag och det är alltid skönt speciellt på en måndag. :) Vaknade precis och kommer ta det ganska så lugnt tills klockan 15.00 då blir det möte hos soc, mkt spännande haha eller inte ;P

Vi hörs senare ♥


Jag igår

Trevlig kväll

Hej ♥

Precis kommit hem. Har varit iväg med min bror hos några av hans kompisar, kollat på ishockey, ätit kvällsmat och gottis, trevlig kväll med lite alkohol också! ;)

Nu blir det Criminal minds, duchen och sen nana. Ledig imorgon, såå skönt! :)


Jag tidigare idag

Make a wish when your childhood dies

Då har man varit iväg och röstat.. vad jag röstade på är hemligt hihi :) Fått i mig lite mat också.. bokstavligen lite. Annars så här man tagit en massa ego bilder på sig själv i brist på annat och lyssnat på 30 seconds to mars ♥

2 ny tagna ego bilder





Sunday

Good Morning ♥

Vaknade av jocke ringde och tjatade på mig att gå och rösta idag haha! Jocke är min bror för er som inte vet.. ingen idé att gå och lägga sig igen så nu är jag uppe och ny duschad.

Ska strax klä på mig, fixa ordning mig och sånt. Går ner till vallokalen vid 15.00 och röstar, första gången för mig! :)

Hej svejs så länge ♥ "4 mån idag med J"


Vaknade på rätt sida idag!







 














Lördag

Hejsan ♥

Sitter i köket och kollar på en film som heter Hunger, bra film! fattar inte så mkt då den handlar om hungerstrejken i nordirland på 80 talet men ändå!

Denna lördag har gått fort. Vaknade vid 11 och har sen bara tagit det lugnt, kollat på Tv, varit vid Ica med pappa, lugnt och skönt! kännde att jag ville ha det så denna helg!

Får se om det blir sängen snart.. lär ta en kvälls dusch iaf.


ganska så ny tagen bild

Fredagen den 13

Hej Hej!

Brukar alltid ha en dålig dag på fredagen den 13 och det har jag även haft idag. Struntade att gå på natur & samhäll, där jag har ig i och inte kan höja mina betyg så tog en sovmorgon istället och tänkte gå på matten med den missade jag också, tror inte läraren var här idag eller så var jag där för tidigt haha

Allmänt nere är jag idag. Kan vara att idag har jag och J inte pratat på fyra veckor! Så är ledsen över det. Min fredag kommer jag vara hemma och göra inget. Denna helg ska jag inte äta godis heller.. måste ner i vikt efter all tröstätande av J.

Just det.. fick ett sms av mamma och sa inte många kommer på min student. Nu kan ju alla lägga ner och säga att jag är älskvärd, tydligen inte ju!!





Fin kväll med fina flickor

Drog ut vid 20.00 med två styckna fina tjejer som heter båda heter louise. Vi träffades vid Ica och gick sen vidare till en lekpark och vi blev barn igen, men roligt hade vi ♥

Nu kollar jag på big brother, äter chips och dricker saft. Blir nog sängen efter big brother.


Jag från kvällen

Saknar dig så att det gör ont

Saknar dig! Kan du inte bara komma tillbaka så man kan få höra din röst igen. Vill att allt ska vara som det var förut saknar att inte kunna prata med dig, saknar att inte vara med dig på helgerna, saknar när vi alltid kollar på film hemma hos dig, saknar dina kramar. Saknar dig så mycket att det gör ont vill bara veta så allt är bra med dig och mellan oss.

Jag var hos dig och allt var bra. Vi pratade för snart 4 veckor sen och det var bra. Sen har jag inte hört något ifrån dig. Vet inget, är bara ledsen och det gör ont att inte veta något - kom bara tillbaka!!! Nu på söndag har vi kännt varandra i 4 månader och nästa helg fyller du år, vill vara med dig då eller i alla fall kunna prata med dig!

Fan att detta alltid ska hända mig. Varför kan jag aldrig känna lycka, måste det hela tiden ta slut. Vill ju bara en enkel sak och det är att vara med dig ♥



Mysig dag

Hej ♥
Försov mig idag så kom till skolan vid 12, men hann göra lite nytta iaf haha. Kom hem igen vid 3, duchade, åt lite, kollade på Tv. Det åskade, blixtrade och regnade jäkligt mycket!!! lite mysigt...

18.00 möte jag upp ulrika och vi gick och åt på kina resturangen här i tranemo, mysigt! Åkte sen till Ica och hämtade ut ett paket, min planch som jag ska ha på studentplakatet, blev fint och är nöjd.

Ikväll blir det nog kolla på Glee och kanske big brother. Sovmorgon imorgon men blir nog sängen tidigt ändå hehe


bild från igår

Toppen Dag

Hej denna varma dag ♥

Varit på bra humör idag :) jobbat på bra i skolan, börjat på en dyxleksi undersökning, frågat frågor tsm med linn till politikerna som var i skolan idag.

Hemma har jag ätit och röjt upp i mitt liv. Ska hämta min balklänning idag också :) hoppas den är fin i verkligheten och om den passar!

Ikväll kommer desperata hemmafruar och Big brother så där kommer jag sitta ikväll. Blir sängen tidigt.. är trött fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden.




Gränna & Visningsö

Idag åkte jag tsm med min klass till gränna och till visningsö. På gränna blev det att kolla på polkagris tillverkningen, köpa lite polkagrisar, strosa runt i centrum och luncha.

Efter lunch tog vi färjan över till visningsö där vi åkte remalag, tog färjan över igen åt glass och sen åkte vi hem igen. Vädret var härligt och det var mysigt att åka dit och kom lite närmare mina klasskamrater och det känns bra!

lite bilder


gränna centrum


jag på färjan (tjockis!!!!)


vackert!

Hjälp vad sugen jag helt plöstligt blev på fanta..

Söndag

Hello

Blev ingen grillning igår, tråkigt! :( ist blev man hemma och kollade på Tv.

Idag har man inte gjort så mkt heller. Kollat Tv, suttit vid datorn, duchat.

Imorgon blir det desto roligare för då ska man till Gränna med klassen, det roliga är gränna och inte min klass :P hoppas andreas kommer imorgon då överlever jag nog dagen höhö Kameran ska jag ta med så ska fota fina Gränna :D aldrig varit där men hört att det ska vara fint där iaf :)

Nu blir det musik, facebook, läsa bloggar innan sängen väntar.




Grilla med louise

Hej ♥

Lördag idag då och mina planer för idag är att cykla eller gå upp till lollo där vi ska grilla, mysigt! :D Väntar på ett sms bara då jag kan komma ^^ under tiden mejlar jag över bilder till min bror, ska fixa ordning mig och om jag hinner lägga mig ute och sola.

Tar med kameran så bilder kommer nog upp.


bild ifrån januari







22.46

Hejsan ♥

Skolan sög getballe! Vi har dock en rolig naturkunskaplärare så det gick bra! hehe

Här hemma har jag ätit middag, vilat, kollat på Tv och varit vid Ica med pappa. Kollar in lite olika dieter har hittat många intressanta och som verkar bra! Ska välja ett och börja om två veckor!!! Skulle vara grymt kul om det lyckades! :D

Lyssnar på musik och chattar lite över facebook. Inte trött så ska inte sova än.


det här var en gammal bild

God Morgon

Godmorgon!

Bin lading är tydligen död. Bra att han är död synd bara att det var amerikanarna nu blir väl dom ännu mera självsäkra. Haha!

Ska snart gå till skolan. Känner verkligen inte för det, går till 16.00 också!

Ha en bra dag... Jag ska försöka ha det!




RSS 2.0