God Kväll

Hej Hej ♥

Är trött och känner mig rätt så sliten. Kollade på filmen Så olika en svensk film och den var bra! Tog nyss en dusch också! Tror det blir lite mera Tv och se om det kommer något mera man kan se, känner inte för att nana än.

Bytt bloggdesign och är nöjd! Ska nu sätta mig vid Tv igen och se om det är någon film, family guy eller liknande!


Jag augusti förra året

Några bilder från grillkvällen







Nu ska jag cykla iväg till willys och handla godis. Blir att kolla på film ikväll, har även fanta hemma! :)



Jättetrevlig kväll

Jättetrevlig kväll igår ♥ Tog nästan två timmar innan vi kom fram till sjön.. hämta upp folk, hämta grejer, handla på Ica haha men till sist kom vi fram.

Vi grillade, spelade musik, drack, dansade och tjötade. Vi hade det jättetrevligt och det måstes göra om någon dag! ♥ Vid 01.00 åkte jag, jocke och lollo hem till linette då det började bli kallt ute. Hem kom vi vid 03.00.

* Bilder kommer, hittar inte sladden som man lägger in bilder med. Rum ska städas!*

Nu ska jag fixa håret, ut och cykla och till Ica för att handla fanta.


Fredag

Fredag och helg, hur skönt som helst! :D Fått pengar denna helg också :D så imorgon ska jag gå ner till skoaffären här i tranemo och kika efter studentskor, orkar inte åka till borås och så vet jag inte om jag har någon att åka med... inte så kul i stan utan sällskap ^^

Ikväll blir det grillning vid sjön med min bror och några kompisar, blir nog mys! :) Synd bara att vädret inte verkar bli så bra, lite molningt till och från men det gör väl inte så mycket! Vi kommer säkert ha kul ändå! Tar med kameran...

Nu ska jag välja kläder, fixa håret och ringa min bror för att se när han kommer hem, systemet stänger ju vid 18.00 ;)




Torsdag

Hejsan ♥
Jag är klantig... därför är jag inte i skolan idag haha klantade till mig i morses haha, men men inte så mycket att göra åt!
14.00 ska jag träffa sonja en stund. Tror att jag följer med pappa ut och cyklar idag också efter middagen.

Annars blir det lugnt. Städa upp lite i mitt rum, byta sängkläder. Criminal Minds och Big brother kommer ikväll så det kommer jag se!


Jag på puls

Thanks!

Fina vänner som gör en glad! :) längtar tills på fredag, hoppas det blir av bara! och att det är fint väder!



:(

Du bryr väl dig inte. Du är väl precis som alla andra. Jag förstår mig inte på dig riktigt. Hur kan man säga en massa saker men inte leva upp till det. Du skiter väl egentligen i mig och mina känslor. Eller?

Om du nu bryr dig och tycker om mig så försvinner man inte bara i två veckor. Och inte kan jag få tag på dig heller. Förstår om du mår dåligt, men säg det till mig, inte så svårt!

Du är den rätta för mig. Vi har lika bakgrund, vi förstår varandra utan att behöva fråga en massa. Vi har det alltid mysigt och trevligt när vi är tillsammans, skratta och vi vågar vara löjliga framför varandra. Jag bara vet att du är den rätta, har svårt att se en annan kille lika perfekt som du är för mig. Visst du har dina problem... men tror det kan fixas!

Fan! Allt känns skit igen. Saknar dig enormt mycket, samtidigt som jag är lite arg att du inte har hört av dig på två veckor snart! Ska jag gå vidare, glömma dig eller vad? Vet ju inget... för två veckor sen pratade vi och allt var lugnt...

:( Alltid mig! Detta ska alltid hända mig och jag börjar bli jävligt less på det... livet blir inte bättre desto äldre man blir, iaf inte i mitt liv!

........

Saknar mitt hjärta jättemycket! :(

Tisdag men känns som onsdag

Hej Hej ♥
Bra dag i skolan. Spenderade håltimmen ute i solen med Linn och Jim, älskar detta väder! Är blek som jag vet inte vad :( och tycks aldrig bli brun heller :( dagens I-landsproblem typ

Kom hem vid 15.00 och tog en powernapp i två timmar. När jag jag vaknade igen så skulle pappa ut och cykla fram och tillbaka till limmared, duktig han är! Men jag orkade inte följa med ^^

Hungrig men inget gott att äta hemma, får se vad jag gör! Ikväll blir det i alla fall Desperata hemmafruar och Big Brother, blir nog datorn lite senare idag också innan sängen väntar. Tänkte försöka lägga mig i tid....

btw Saknar mitt hjärta

00.35

Hej!
Snart så är påsklovet över, mitt allra sista påsklov! Men hänger inte depp över det. I måndags åkte jag in till borås där jag hittade min studentklänning + en kofta att ha över, var även en stund hos min syster och hälsade på. Resten av lovet har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.

Blir snart att kolla på Tv tills man blir trött och sen väntar sängen.

Miss you ♥


Rubrik

Hej Hej ♥

Fredag. Helg. Lov awsome :D  Fira helg och lov med att köpa lite cider, kan nog slinka ner en godispåse också! Talang 2011 kommer idag, så där lär jag sitta denna kväll.

Anyway skolan var jag idag. Var en bra dag. Välbehövligt med lov och en lugn helg. btw... idag har jag och J kännt varandra i 3 månader... vet inte om vi är ihop än hahahahh fail på den :S


slänger in en bild på lite snygga boys eftersom jag inte har något mera att skriva


One Love, really!?

Ska jag låta mig förlora mig själv i dina ord
Ska jag låta mitt hjärta ta stryk för jag tror på dig
Ska jag låta mina tårar falla för min kärlek för dig
Ska jag stå kvar vid din sida och fortfarande hoppas
Ska jag tro på dina ord
Är du sann imot mig
Ser du hopp

RSS 2.0